Ειδήσεις

ΗΠΑ: To sms πατέρα στο παιδί - Εάν πλησιάσει κάνε τον νεκρό

Δύο από τα συγκλονιστικά ηλεκτρονικά μηνύματα την ώρα του μακελειού ήρθαν στη δημοσιότητα.

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως από τη σφαγή στο σχολείο στη νοτιοανατολική Φλόριντα. Μηνύματα μαθητών από το κτίριο την ώρα του μακελειού.

Αναλυτικότερα, την ώρα που ήταν σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση και το μακελειό στο σχολείο και ο μαθητές βρίσκονταν χωμένοι σε αίθουσες και κάτω από θρανία ή κρυμμένοι σε ντουλάπες και τουαλέτες, κάποιοι από αυτούς προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με sms με τους γονείς τους.

Δύο από αυτά τα ηλεκτρονικά μηνύματα ήρθαν στη δημοσιότητα. Ευτυχώς τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, γλίτωσαν από το μακελειό και βρίσκονται πάλι με τις οικογένειές τους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Eίπε στο παιδί του να προσποιηθεί τον νεκρό

Ο γονιός που είπε στο παιδί του να προσποιηθεί τον νεκρό εάν ο δράστης ερχόταν στο σημείο που βρισκόταν ο ίδιος. Το παιδί είναι καλά και επανενώθηκε με την οικογένειά του.

Την ίδια ώρα οι μαρτυρίες όσων βίωσαν την επίθεση είναι αποκαλυπτικές του εφιάλτη στο σχολείο.

«Άκουσα τους πυροβολισμούς. Έτρεξε και έφυγα από το σημείο, μέσα σε δύο λέπτα.Όλα τα παιδιά μπήκαν στα δωμάτια, οι δάσκαλοι μας έλεγαν μπείτε μέσα και να είστε ήσυχοι» είπε ένας από τους μαθητές.

Στο ξενοδοχείο Μάριοτ εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές με γονείς του σχολείου να ψάχνουν να βρουν τα παιδιά τους.

«Βγήκαμε έξω, ακούσαμε πυροβολισμούς, νόμιζα πως είναι πυροτεχνήματα, μόλις άκουσα όμως τον τελευταίο πυροβολισμό είπα πρέπει να φύγω. Λες είναι μία φυσιολογική ημέρα στο σχολείο και δεν το περιμένεις. Και κάποιος μπαίνει μέσα με ένα όπλο. Μόλις το συνειδητοποιήσεις αρχίζεις να στέλνεις μηνύματα στην οικογένεια σου, λέγοντας σε αγαπώ γιατί δεν ξέρεις εάν θα είσαι το επόμενο θύμα και θα πεθάνεις.»

Η Dakota Mutchler, μία 17χρονη μαθήτρια είπε πως ήταν σχετικά φίλη με τον μακελάρη, μέχρι στη στιγμή που ο Κρουζ άρχιζε να φέρεται περίεργα και να γίνεται επιθετικός.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 17 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Πηγή: thetoc.gr


Σχόλια