Επαναστατική θεραπεία στην Κρήτη για ορθοπεδικά προβλήματα

Κρήτη
Επαναστατική θεραπεία στην Κρήτη για ορθοπεδικά προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επαναστατική θεραπεία ορθοπεδικών προβλημάτων μέσω της χρήσης αυξητικών παραγόντων βρέθηκε στο επίκεντρο της ομιλίας του πολύπειρου ορθοπεδικού Γιώργου Στεφανουδάκη, κατά την πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου "Ηράκλειο Candia". Ο ιατρός ορθοπεδικός Γιώργος Στεφανουδάκης χάρισε χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας σε χρόνια πάσχοντες από ορθοπεδικά προβλήματα πάσης φύσεως κατά την ομιλία του στο "Παγοποιείο", στο Ηράκλειο, με επίκεντρο την επαναστατική θεραπεία ορθοπεδικών προβλημάτων μέσω της χρήσης αυξητικών παραγόντων (PRP)!

Όπως εξήγησε ο κ. Στεφανουδάκης, οι ασθενείς χρόνιων ορθοπεδικών προβλημάτων, καθώς όσοι ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε αισθητικές παρεμβάσεις στο σώμα, έχουν κάθε λόγο πλέον να αισιοδοξούν.

Η ανταπόκριση του κόσμου μεγάλη, μιας και η ομιλία του γνωστού ορθοπεδικού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανηγυρικής συνεστίασης του Ροταριανού Ομίλου "Ηράκλειο Candia", που προχώρησε και σε σχετική βράβευση του Γ. Στεφανουδάκη. Ο κ. Στεφανουδάκης, μιλώντας για την επαναστατική αυτή θεραπεία, είπε πως «είναι μια αναδυόμενη θεραπεία. Χρησιμοποιεί στοιχεία του αίματος για βελτίωση και αναδόμηση τραυματισμένων και εκφυλισμένων ιστών. Σιγά-σιγά όμως μπήκε και σε άλλους χώρους. Στην ορθοπεδική, για παράδειγμα, μπήκε στις αρθρίτιδες, στις τενοντίτιδες, σε πολλά χειρουργεία... Επίσης κάνει σημαντική παρέμβαση στην πλαστική χειρουργική, στην αισθητική, στη βελτίωση και στον πολλαπλασιασμό του κολλαγόνου στο δέρμα, με αποτέλεσμα το δέρμα να αναγεννάται και να βελτιώνεται η ελαστικότητά και η υφή του. Επίσης έχει δώσει πολύ καλά αποτελέσματα και στη μεταμόσχευση μαλλιών», τόνισε ο κ. Στεφανουδάκης.

«Αυτή τη στιγμή δίνεται η δυνατότητα της πρόληψης σε πάρα πολλά προβλήματα που σημειώνονται στα άκρα», τόνισε και ο Κρητικός παραολυμπιονίκης Μανόλης Στεφανουδάκης, ο οποίος παρευρέθηκε στην πολύ σημαντική αυτή ομιλία.

Πολυμορφικό αυτοκίνητο για το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Η βραδιά πάντως δεν τελείωσε εκεί, αφού ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Ροταριανού Ομίλου "Ηράκλειο Candia", ενώ γνωστοποιήθηκε η πρόθεση των μελών του Ομίλου για δωρεά ενός πολυμορφικού αυτοκινήτου στο σπίτι του "Χαμόγελου του Παιδιού".

«Πραγματοποιούμε τη δεύτερη μεγάλη προσφορά του Ομίλου μας προς το "Χαμόγελο του Παιδιού", προσφέροντας ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες των παιδιών, μεταφέροντάς τα είτε στα σχολεία τους είτε στα φροντιστήριά τους», τόνισε ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου "Ηράκλειο Candia" Αριστοτέλης Μαρκάκης, με αφορμή την εξαιρετικής σημασίας προσφορά του Ομίλου προς το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News