default-image

Μετά την εξαφάνιση γύρισε απολαμβάνοντας & το καφεδάκι του

Κρήτη
Μετά την εξαφάνιση γύρισε απολαμβάνοντας & το καφεδάκι του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσιο τέλος είχε τελικά η περιπέτεια του 84χρονου που ήταν εξαφανισμένος από την περασμένη Τρίτη.

Τελικά ο ίδιος επέστρεψε σήμερα στο γηροκομείο Χανίων και μάλιστα είναι απολύτως υγιής απολαμβάνοντας το καφεδάκι του.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο neakriti.gr, ο κ. Κουκλάκης: "Ο 84χρόνος γύρω  στις 10.30 το πρωί ήρθε και πάλι πίσω στο γηροκομείο και είναι υγιής. Μάλιστα για τον ίδιο είναι σαν να μην έγινε τίποτα και αυτήν την ώρα απολαμβάνει το καφεδάκι του με τους άλλους φιλοξενουμένους του γηροκομείου. Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγει και επιστρέφει αλλά από ότι μου είπε αυτήν την φορά πήγε και έκανε και την βόλτα του στην πόλη και επέστρεψε. Ωστόσο αυτό που θέλω να τονίσω είναι το γεγονός ότι έχουμε έλλειψη προσωπικού με ότι αυτό συνεπάγεται για τις συνθήκες και την ασφάλεια των ανθρώπων στο γηροκομείο".

Το χρονικό της εξαφάνισης

Όλα ξεκίνησαν πάντως την περασμένη Τρίτη όπου και έφυγε από το Δημοτικό γηροκομείο ενώ οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν από την διεύθυνση του γηροκομείου μια ημέρα αργότερα καθώς ήλπιζαν ότι αργά ή γρήγορα ο συγκεκριμένος άνδρας θα επέστρεφε καθώς όπως έγινε γνωστό δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Όμως όσο οι ώρες περνούσαν δεν είχε επιστρέψει με αποτέλεσμα να κορυφώνεται και η αγωνία των ανθρώπων για τους οποίους τελικά επήλθε η ηρεμία με την επιστροφή του 84χρονου στο δημοτικό οίκημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΑΚΛΙΝΑΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Να σημειωθεί πάντως ότι παραμένει εξαφανισμένη η 83χρονη Ειρήνη  Ρουσάκη,τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τα Πιλαλήματα Σητείας στις 24 Ιανουαρίου του 2018, με την ίδια να πάσχει από άνοια και την αγωνία των δικών της ανθρώπων να έχει χτυπήσει κόκκινο.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News