Ειδήσεις

Κλάματα μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη της Μαρίνας (video)

Με δεδομένη την αποχώρησή της, η Μαρίνα Πήχου έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη.

Με δάκρυα στα μάτια πολλών παικτών, Διάσημων και Μαχητών, έπεσαν οι τίτλοι τέλους του σημερινού επεισοδίου του Survivor. Αιτία ήταν όχι ο αποχαιρετισμός της Μαρίνας Πήχου, η οποία συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους στις προτιμήσεις του κοινού, έναντι της Ροδάνθης και της Ντάριας, των άλλων δύο υποψηφίων για αποχώρηση, αλλά η αποκάλυψη της για τον λόγο που μπήκε στο παιχνίδι.

Με δεδομένη την αποχώρησή της, η Μαρίνα αποκάλυψε ότι μαζί με τον αγαπημένο της έκαναν σχέδια για να μπει στο Survivor, σχέδια που έμειναν στη μέση γιατί εκείνος έφυγε από τη ζωή.

Μπήκε στο παιχνίδι για τον τιμήσει

Για να τον τιμήσει, η Μαρίνα αποφάσισε να προχωρήσει και να συμμετάσχει στο παιχνίδι, ελπίζοντας, όπως δήλωσε, να την βλέπει ευχαριστημένος από εκεί ψηλά.

Η σύντομη ομιλία της Μαρίνας σόκαρε τους παίκτες που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους με πρώτους το Νικόλα, τη Ντάρια και την Κατερίνα Δαλάκα από τους Διάσημους. Ο Ηλίας που ψήφισε την Μαρίνα για να φύγει έμεινε με σκυμμένο κεφάλι. Ο Σάκης Τανιμανίδης, σεβόμενος την ένταση της στιγμής, δεν θέλησε - πολύ σωστά - να σχολιάσει ή να εκμεταλλευθεί την κατάσταση, αποχαιρετώντας την Μαρίνα και κλείνοντας το επεισόδιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Διάσημοι πήραν ακόμη μία νίκη με σχετική ευκολία, κερδίζοντας αβγά για φαγητό, αλλά και το πολύ σημαντικό έπαθλο της επικοινωνίας, το οποίο ήταν το πρώτο του φετινού Survivor.

Η κατάσταση πάντως στο στρατόπεδο των Μαχητών δεν είναι ιδανική, καθώς υπάρχουν πολλές κόντρες μεταξύ των παικτών, με τελευταία εκείνη του Συμβουλίου, στο οποίο αρκετοί αμφισβήτησαν την επιλογή του Ηλία να ψηφίσει την Μαρίνα, μία από τις δυνατότερες αγωνιστικά παίκτριες. Όλα αυτά προτού μιλήσει η ίδια για την ιστορία της, γεγονός που πιθανόν να επιβαρύνει το κλίμα για τον personal trainer...

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια