Μικτή Παίδων Ηρακλείου – Αργολίδας 5-0

Αθλητισμός
Μικτή Παίδων Ηρακλείου – Αργολίδας 5-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με το εντυπωσιακό 5-0 επικράτησε η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΗ απέναντι στην αντίστοιχη της Αργολίδας και πήρε εμφατική νίκη και παράλληλα την πρόκριση στους «8» του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Φραγκάκη ήταν εντυπωσιακή και κατάφερε από νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ, ενώ «καθάρισε» το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ΕΠΣΗ, αφού προειδοποίησε με τις ευκαιρίες των Σωμαράκη και Αμανάκη στο 10' και στο 16' αντίστοιχα, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 30'. Ο Αργυρόπουλος σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι, ο διαιτητής έδειξε την «άσπρη βούλα» και ο Χαλκιαδάκης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 1-0.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ηρακλείου δε σταμάτησαν εκεί και στο 34' κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους. Ο Σωμαράκης βγήκε εκ νέου σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Μπελέρη και με απόλυτη ψυχραιμία έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη οι τυπικά γηπεδούχοι κατάφεραν να κλειδώσουν τη νίκη πρόκριση στο 65'. Ο Γεωργαλής έβγαλε τη σέντρα και ο Ρούκα από κοντά με ευκολία έκανε το 3-0 εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας των παικτών της Αργολίδας.

Το 4-0 διαμορφώθηκε στο 72' όταν ο Γεωργαλής κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Αμανάκης, ο οποίος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΗ, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Χαλκιαδάκης στο 79', ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη πάσα του Σωμαράκη για το 5-0.

Παρακάτω το live της αναμέτρησης:

79' Ο Χαλκιαδάκης έπειτα από την πάσα του Σωμαράκη διαμορφώνει το τελικό 5-0 για την ομάδα του Ηρακλείου.

72' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! Ο Αμανάκης από την "άσπρη βούλα" κάνει το 4-0 και δίνει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Παίδων. Το πέναλτι κέρδισε ο Γεωργαλής ο οποίος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τους αμυντικούς της Αργολίδας.

65' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!Η Μικτή Παίδων "καθαρίζει" το παιχνίδι, με τον Γεωργαλή να κάνει τη σέντρα και ο Ρούκα με ευκολία από κοντά να διαμορφώνει το 3-0.

34' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ΕΠΣΗ κάνει το 2-0 και έχει πλέον ισχυρό προβάδισμα. Ο Σωμαράκης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 για το Ηράκλειο.

30' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ! Η Μικτή Παίδων ανοίγει το σκορ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χαλκιαδάκη! Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την "άσπρη βούλα" έπειτα από χέρι του Αργυρόπουλου και ο Χαλκιαδάκης ανέλαβε την εκτέλεση για το 1-0.

20' Χαμένη ευκαιρία με τον Μποζιονέλο για την Αργολίδα, ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

16' Σουτ του Αμανάκη με καλές προϋποθέσεις, η μπάλα πέρασε άουτ.

10' Μεγάλη ευκαιρία για την Μικτή Παίδων Ηρακλείου, όταν ο Κακουλάκης έβγαλε στον Σωμαράκη, εκείνος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Μπελέρη, όμως ο τερματοφύλακας της Αργολίδας απέκρουσε με τα πόδια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ: Θαλασσινός, Δασκαλάκης (25' Γεωργαλής), Κακουλάκης, Τσέρος, Γκρίτζαλης, Σπυριδάκης (73' Ρεθεμνιωτάκης), Αμανάκης, Χαλκιαδάκης, Σωμαράκης, Ρούκα, Μαμουλάκης (73' Σπυριδάκης Γ.).

Μικτή Παίδων Αργολίδας: Μπελέρης, Καρούτζος, Μερτύρης, Ρεβίθης (45' Παππάς), Μπινιάρης, Λάντικας, Μποζιονέλος (51' Ζύλινας), Αργυρόπουλος (74' Καραμάνος), Δαρδάνης, Μπάτσι (74' Ρέσκος), Περγκεγκάι (74' Χρονόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News