default-image

Η τελευταία διάρρηξη έφερε στο «φως» κλεμμένα των 50.000€

Κρήτη
Η τελευταία διάρρηξη έφερε στο «φως» κλεμμένα των 50.000€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τεράστιο ποσό των 50.000 ευρώ ξεπερνά η αξία των κλεμμένων που «σούφρωσε» ένας… επιτήδειος 21χρονος Έλληνας από τα σπίτια 8 ανυποψίαστων οικογενειών.

Ο 21χρονος, από ότι φαίνεται είχε προτίμηση σε χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 50.000 ευρώ.

Ο νεαρός συνελήφθη χτες το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, κατηγορούμενος για κλοπή.

Από την έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι από τις 5 Δεκεμβρίου έως και τις 2 Φεβρουαρίου, ο 21χρονος είχε προβεί στη διάπραξη ακόμη 7 περιπτώσεων κλοπών και μίας απόπειρας κλοπής σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Πως έγινε η σύλληψη;

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του, όταν ο 21χρονος έκλεψε από το σπίτι ενός 48χρονου Έλληνα χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 5.000 ευρώ.

Μάλιστα, στην κατοχή του νεαρού βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας, η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News