default-image

Στον Άγιο Νικόλαο αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα

Κρήτη
Στον Άγιο Νικόλαο αστυνομικοί από όλη την Ελλάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την διοργάνωση του 34ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Μαίου στο ξενοδοχείο Mirabello Beach & Village στον Άγιο Νικόλαο, συζητήθηκαν κατά την συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον πρόεδρο της Τοπικής Διοίκησης Λασιθίου κ. Κωνσταντίνο Φραγκάκη.

Όπως ο ίδιος έκανε γνωστό, κατά την συνάντηση δρομολογήθηκαν σειρά διαδικαστικών ζητημάτων που σχετίζονται κυρίως με την φιλοξενία των συνέδρων (διαμονή, επισκέψεις σε Σπιναλόγκα-Τοπλού-Οροπέδιο Λασιθίου κ.α).

Στην έναρξη αλλά και κατά την διάρκεια του συνεδρίου σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου ζητήθηκε να είναι παρών και ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκης, δεδομένου ότι τα θέματα που θα παρουσιαστούν στην εν λόγω διοργάνωση αφορούν όλη την Κρήτη.

Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Κων/νος Φραγκάκης χαρακτήρισε εξαιρετική την συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, γεγονός που καταδεικνύει την επιτυχία του Συνεδρίου.

Σε σχετική δήλωση του, έκανε γνωστό ότι τα έσοδα του συνεδρίου θα διατεθούν προκειμένου να αγοραστεί ιατρικός εξοπλισμός για νοσοκομείο του νομού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News