Αττική: Βρέθηκε η Κική που είχε εξαφανιστεί πριν 10 ημέρες

Ελλάδα
Αττική: Βρέθηκε η Κική που είχε εξαφανιστεί πριν 10 ημέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκε και μάλιστα καλά στην υγεία του το 16χρονο κορίτσι που είχε εξαφανιστεί στις 4 Φεβρουαρίου.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Κική Δ. και την οικογένειά της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε ο πατέρας της, Στέλιος, είχε εκφράσει την αγωνία του για την κόρη του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπήρχε καμία βία, δεν υπήρχε κανένας λόγος να φύγει το παιδί μου από το σπίτι ,χωρίς να μας εξηγήσει το λόγο. Εγώ ο ίδιος τη σταμάτησα από το σχολείο γιατί είχε πολλούς Ρομά και είχε αναπτύξει παρέες μαζί του μέσω Facebook.

Τη σταμάτησα από το σχολείο με την προϋπόθεση αργότερα να τη γράψω σε κάποιο άλλο. Δεν είμαι ρατσιστής, δεν έχω κάτι με τους Ρομά και δεν θέλω να παρεξηγηθώ αλλά έβλεπα ότι οι παρέες αυτές δεν ήταν καλές για την κόρη μου. Της αρέσει πολύ να αθλείται και για το λόγο αυτό την άφησα να ασχοληθεί με το kick boxing και του χρόνου θα συνέχιζε το σχολείο».

Και συνέχισε, μιλώντας στο protothema.gr: «Το παιδί έφυγε από την πλατεία, η οποία βρίσκεται δίπλα από το σπίτι μας. Νωρίτερα ήμουν κι εγώ μαζί της και την έβλεπα που καθόταν με τους φίλους της. Κάποια στιγμή εγώ ανέβηκα πάνω στο σπίτι για να της ετοιμάσω το φαγητό και ενώ έβλεπα ότι περνούσε η ώρα και δεν ερχόταν, κατέβηκα πάλι στην πλατεία για να την ψάξω. Από εκείνη τη στιγμή δεν ξαναγύρισε σπίτι...»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News