default-image

Ματσάρα στο Τορίνο και προβάδισμα η Τότεταμ

Αθλητισμός
Ματσάρα στο Τορίνο και προβάδισμα η Τότεταμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Γιουβέντους προηγήθηκε με 2-0 από το 8' με τον Ιγουαΐν (έχασε πέναλτι στο 45+1'), όμως η Τότεναμ επέστρεψε και έφυγε με ισοπαλία 2-2 από το Τορίνο.

Στον ύπνο έπιασε την άμυνα των φιλοξενούμενων η Γιουβέντους, καθώς μόλις στο 2' οι Πιάνιτς και Ιγουαΐν συνδυάστηκαν όμορφα και ο Αργεντίνος έκανε το 1-0. Σα να μην έφτανε αυτό λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 8' ο Ντέιβις ανέτρεψε τον Μπερναρντέσκι μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την «άσπρη βούλα», ο Ιγουαΐν ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας εύκολα το 2-0 και διπλασιάζοντας τα δικά του τέρματα.

Από κείνο το σημείο η Τότεναμ φάνηκε πως ξύπνησε, πήρε μέτρα στο γήπεδο και στο 26' έχασε μοναδική ευκαιρία, όταν ο Έρικσεν έβγαλε τη σέντρα, ο Κέιν έκανε την κεφαλιά, ωστόσο ο Μπουφόν πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή απόκρουση.

Η απάντηση από τη «Γηραιά Κυρία» ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα, όταν βήκε στην αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Ιγουαΐν, ο οποίος απέφυγε πανέμορφα τον προσωπικό του αντίπαλο, ωστόσο το σουτ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γιορίς.

Η Λονδρέζοι έφτασαν τελικά στο 2-1 στο 35' όταν ο Κέιν, εκμεταλλεύτηκε την όμορφη πάσα του Ντελε Άλι και αφού πέρασε και τον Μπουφόν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους η Γιουβέντους έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διευρύνει το υπέρ της σκορ, όταν ο Ντάγκλας Κόστα κέρδισε το πέναλτι, ωστόσο ο Ιγουαΐν που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γιορίς.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι απείλησαν με το σουτ του Μπερναντέσκι και την κεφαλιά του Μάντζουκιτς στο 57', ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της εστίας της Τότεναμ.

Όσο περνούσε ο χρόνος η Τότεναμ ανέβαινε ολοένα και περισσότερο και στο 72' ο Έρικσεν εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Μπουφόν έκανε λάθος εκτίμηση και η μπάλα κατέληξε στο βάθος της εστίας του για το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Γιουβέντους (Μάσιμο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ντε Σίλιο, Μπενάτια, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Κεντίρα (66' Μπεντακούρ), Πιάνιτς, Μπερναρντέσκι, Ντάγκλας Κόστα, Μάντζουκιτς (76' Στουράρο), Ιγουαΐν.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντεμπελέ, Έρικσεν (92' Γουανιάμα), Ντέλε Άλι (83' Σον), Λαμέλα (89' Μόουρα), Κέιν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News