Παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσε με τις νίκες του ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσε με τις νίκες του ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το εντυπωσιακό ρεκόρ  των 14 νικών του ΠΑΟΚ του δίνει μία παγκόσμια πρωτοπορία.  Σύμφωνα με στοιχεία της ιστοσελίδας "transfermarkt", ο «Δικέφαλος του Βορρά» διαθέτει την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πλανήτη.

Το θέμα παρουσιάζει η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

"Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά δεν είναι. Είναι η πραγματικότητα, η οποία εύκολα αποδεικνύεται βάσει αριθμών. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πλανήτη σύμφωνα με την αναγνωρισμένη ιστοσελίδα Transfermarkt.

Οι 14 σερί νίκες του Δικεφάλου σε όλες τις διοργανώσεις τον κατατάσσουν στην κορυφή της σχετικής λίστας. Στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Μπάγερ Μονάχου, η οποία μετρά 12 σερί νίκες και την τρίτη θέση μοιράζονται  τέσσερις ομάδες. Ο λόγος για την ιταλική Γιουβέντους, την Αλ Αχλί από την Αίγυπτο, την Σάντα Κολόμα από την Ανδόρα και την Λίνκολν από το Γιβραλτάρ.

Σε ό,τι αφορά στα εγχώρια πρωταθλήματα, εκεί ο ΠΑΟΚ έχει συγκάτοικο στην πρώτη θέση. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 3-0 της ΑΕΛ στην Τούμπα, σημείωσε την ένατη διαδοχική του νίκη στη Super League Σουρωτή, επίδοση ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Εννιά συνεχόμενες νίκες έχει και η Μπάγερ Μονάχου στην Bundesliga, ενώ ακολουθούν οι Γιουβέντους και Νάπολι, που μάχονται στήθος με στήθος για τον τίτλο της Serie A, με την Αϊντχόβεν να διατηρεί την τρίτη κορυφαία επίδοση με επτά.

Και τα ρεκόρ δεν σταματούν εκεί. Ο ΠΑΟΚ στην φετινή Super League Σουρωτή σε 21 αγώνες έχει δεχθεί μόλις οκτώ τέρματα και είναι η τρίτη καλύτερη στον κόσμο για την τρέχουσα σεζόν. Ο Δικέφαλος μοιράζεται το… χάλκινο μετάλλιο με την Βαλέττα από την Μάλτα και τον Ερυθρό Αστέρα από την Σερβία κι έχει μπροστά του μόνο της Σουτζέκα Νίκσιτς από το Μαυρουβούνιο που έχει δεχτεί επτά και την Βικτόρια Πλζεν που μετράει μόλις πέντε γκολ παθητικό, αλλά σε 16 αγώνες για το πρωτάθλημα Τσεχίας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News