Βετούλας: "Δεν έχουμε προπονηθεί να παίζουμε 5 εναντίον 8"

Αθλητισμός
Βετούλας: "Δεν έχουμε προπονηθεί να παίζουμε 5 εναντίον 8"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία στον αγώνα με την ΑΕΚ εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας.

Η ήττα της ομάδας του Ρεθύμνου από την ΑΕΚ με 90-95, έφερε και το ξέσπασμα του προπονητή του Ρεθύμνου που είδε την ομάδα του να αδικείται από τους διαιτητές του αγώνα.

Ο τεχνικός των Κρητικών δήλωσε χαρακτηριστικά για το παιχνίδι: "Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Ήταν ανταγωνιστικό, είχε ωραίες φάσεις από αθλητές που έχουν αθλητικά προσόντα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, εφόσον είχαμε λιγότερες βολές από την ΑΕΚ (σ.σ, 15 έναντι 34), ήταν φυσιολογικό να χάσουμε. Συνήθως οι προπονητές στην προπόνηση κάνουμε κάποια πράγματα για καταστάσεις με 5 εναντίον 4, 5 εναντίον 3. 5 εναντίον 8 δεν το έχω ξανακάνει. Δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε τρεις παίκτες που δεν είχαν κίτρινη φανέλα.

Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια, μπορεί να μην αρέσει που το λέω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μας αντιμετώπισαν και δεν μας σεβάστηκαν το ίδιο. Τώρα οι άλλες δικαιολογίες για να καλύψουν ο ένας τον άλλον, είναι για αυτούς που δεν ξέρουν. Είμαι τόσα χρόνια στο μπάσκετ. Ξεκινάμε ένα παιχνίδι 7-2, 7-1 και μετά κοιτάνε πόσα είναι τα φάουλ για να το ισορροπήσουν. Παρόλα αυτά είχαμε και 10 φάουλ περισσότερα, που δεν παίξαμε πιεστική άμυνα.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, καλή συνέχεια, να εκπληρώσει τους στόχους και τον βασικό, το Κύπελλο και καλή συνέχεια στην Ευρώπη".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News