Ειδήσεις

Ποιο Rio de Janeiro; Ρέθυμνο!

Η AMSTEL, εδώ και περισσότερα από 16 χρόνια, στηρίζει το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι δίνοντας το «παρών» στις γιορταστικές εκδηλώσεις.

«Φορώντας» τις στολές της προηγούμενης χρονιάς πλήθος καρναβαλιστών θα ξεχυθεί στους δρόμους το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στη νυχτερινή παρέλαση.

Ωστόσο όλο το απόγευμα του Σαββάτου… η AMSTEL με το ποδήλατο της… «ποδηλατεί» το μήνυμα της… Ποιο Rio de Janeiro… Ρέθυμνο!

Το «παρών» στο ξεφάντωμα της νυχτερινής παρέλασης του Σαββάτου θα δώσει και η AMSTEL! Αρχικά με την ομάδα βραζιλιάνικων κρουστών του Batala Creta και στη συνέχεια με το δικό της πλήρωμα.

Στη συνέχεια στην Πλατεία Μικρασιατών η ομάδα της STRONGBOW θα δροσίζει τους «νυχτερινούς καρναβαλιστές» με το μοναδικό γεύσης και ποιότητας cider STRONGBOW.

Η Μεγάλη Παρέλαση

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στη μεγάλη παρέλαση το πλήρωμα της AMSTEL πρωταγωνιστεί ανοίγοντας την παρέλαση των αρμάτων και των 16.000 καρναβαλιστών.

Μια παρέλαση που γίνεται το επίκεντρο της προσοχής για περισσότερους από 100.000 ανθρώπους όλων των ηλικιών, ντόπιους και επισκέπτες.

Μετά την παρέλαση η AMSTEL θα είναι χορηγός σε όλα τα μεγάλα πάρτι που θα γίνονται στην πόλη του Ρέθυμνου!

Η διασκέδαση και η κεφάτη ατμόσφαιρα του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού συνδυάζεται με την ενημέρωση σχετικά με την υπεύθυνη κατανάλωση, αφού στο πλαίσιο της συμμετοχής της, η AMSTEL σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνης, τον Σύνδεσμο Φαρμακοποιών Κρήτης και την Μ.Κ.Ο. Νηφάλιοι-στη υγειά μας, θα διανείμει δωρεάν 1.500 αλκοτέστ μίας χρήσης στους οδηγούς που εισέρχονται στο Ρέθυμνο για το τριήμερο των εκδηλώσεων.

Επίσης, θα μοιραστεί έντυπο ενημερωτικό υλικό που, μέσα από 10 απλές συμβουλές, υποστηρίζει την ασφαλή διασκέδαση και την κατανάλωση αλκοόλ… με μέτρο!

Για ακόμη μια χρονιά, το Καρναβάλι θα έχει συστατικά του το κέφι, τον αυθορμητισμό, τη ζωντάνια και, φυσικά, την μπίρα… AMSTEL.

Σχόλια