Ιωάννινα: Μαγείρεψαν & ήπιαν μπύρες στο σπίτι που… διέρρηξαν

Ελλάδα
Ιωάννινα: Μαγείρεψαν & ήπιαν μπύρες στο σπίτι που… διέρρηξαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτο θράσος φαίνεται ότι είχαν οι ληστές στο χωριό Πέτρα Ζαγορίου, αφού, όχι μόνο διέρρηξαν αρκετά σπίτια του χωριού, αλλά σε ένα από αυτά… μαγείρεψαν, έφαγαν και ήπιαν κρασί και μπύρες.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο των κακοποιών βρέθηκαν σπίτια, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν μένουν μόνιμα στο χωριό, το κοινοτικό γραφείο, το ιατρείο, καθώς και η αίθουσα εκδηλώσεων. Οι κάτοικοι είναι πολύ αναστατωμένοι και η αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Είχε προηγηθεί, τα ξημερώματα της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου, διάρρηξη σε σπίτι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, όμως αρχικά θεωρήθηκε μεμονωμένο περιστατικό.

Ωστόσο, χθες, στις 11 το βράδυ, κάτοικος του χωριού τον ενημέρωσε πως είναι σπασμένο το παράθυρο από το κοινοτικό γραφείο.

Αμέσως, μαζί με άλλους κατοίκους προχώρησαν σε μία ολονύκτια περιπολία και εντόπισαν διαρρήξεις σε τρία σπίτια, το ιατρείο και την αίθουσα εκδηλώσεων.

Έκπληκτοι το πρωί διαπίστωσαν πως οι άγνωστοι είχαν παραβιάσει τα παράθυρα σε ακόμη δύο σπίτια, στα οποία όχι μόνο άνοιξαν ντουλάπες και συρτάρια, αλλά μαγείρεψαν, καθώς βρέθηκαν κατσαρόλες με υπολείμματα φαγητού, μπύρες και κρασιά.

Από το πρωί οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις για την υπόθεση και διεξάγουν έρευνα στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News