Ειδήσεις

Τριπλή παράβαση σε κομβικό σημείο της πόλης

Πολλές δικαιολογίες μπορεί να εμπνευστεί κανείς για να αιτιολογήσει το αντικανονικό παρκάρισμα στο κέντρο του Ηρακλείου, έξω από τα Δικαστήρια.

«Πετάχτηκα κάπου», «είχα δουλειά», «μια στιγμή έκανα, πώς κάνετε έτσι;», «ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου».

Πολλές δικαιολογίες μπορεί να εμπνευστεί κανείς για να αιτιολογήσει το αντικανονικό παρκάρισμα στο κέντρο του Ηρακλείου, σε κομβικό σημείο έξω από τα Δικαστήρια.

Όμως, τι δικαιολογία μπορεί να έχει κανείς στην πραγματικότητα όταν επιλέγει να παρκάρει πάνω σε θέση αναπήρων; Όταν επιλέγει να αφήσει το αυτοκίνητο του στο πολύβουο κέντρο μιας πολύπαθης πόλης με κατοίκους ταλαιπωρημένους πολίτες στα όρια της αντοχής και της ανοχής τους; Όταν παρκάρει πάνω σε διάβαση πεζών και μάλιστα κάτω από το σήμα του ΚΟΚ που δείχνει ότι απαγορεύεται το πάρκινγκ;

Τα έργα ανάπλασης του κέντρου της πόλης δημιουργούν καθημερινά πολλά προβλήματα τόσο σε πεζούς όσο και οδηγούς οχημάτων. Αλίμονο όμως ο καθένας από εμάς να άφηνε την βιασύνη και το άγχος του να τον καθηλώσουν σε παράνομες συμπεριφορές όπως ο οδηγός της φωτογραφίας.

Βέβαια, η Τροχαία έδρασε άμεσα και έκανε τη δουλειά της αφήνοντας μία κλήση στον οδηγό ώστε να εκτιμήσει καλύτερα πέντε λεπτά παραπάνω περπάτημα.

?

?

?

?

?

Σχόλια