Η Κολλιδά μίλησε για το πρόβλημα υγείας μετά το Survivor

Life
Η Κολλιδά μίλησε για το πρόβλημα υγείας μετά το Survivor

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ατύχημά με το φορτηγάκι στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια του Survivor ήταν εκείνο που έκανε την πιο δυνατή μαχήτρια να φύγει.

Τα σπασμένα πλευρά της που δεν θα της επέτρεπαν να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης στάθηκαν η αιτία για να μην διεκδικήσει η Ειρήνη Κολλιδά το μεγάλο έπαθλο.

Αυτό το γνώριζαν όλοι. Αυτό όμως που δεν ήξεραν και μόλις τώρα δημοσιοποιεί η ίδια σε συνέντευξή της, είναι άλλο ένα πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε μετά το ριάλιτι.

Μιλώντας στο Down Town της Κύπρου είπε: «Τα πλευρά που έσπασα έδεσαν και μέσα σε ένα τρίμηνο δεν πονούσα καθόλου. Το ξέχασα, δηλαδή. Όμως, μου παρουσιάστηκαν διάφορα θέματα υγείας, που δεν είναι αμελητέα, τα οποία αντιμετωπίζω ακόμα και σήμερα και θα υπάρχουν και στο μέλλον. Είμαι πεισματάρα, δεν το βάζω κάτω και θα το παλέψω. Αυτά τα θέματα προήλθαν από το τρακάρισμα. Ειδικά το ένα πρόβλημα είναι σοβαρό. Όμως, δεν θέλω να αναφερθώ λεπτομερώς, να πω τι και πώς. Βασικά, δεν θέλω να γεμίσω τον κόσμο με αρνητική ενέργεια, να βγαίνω και να κλαίγομαι. Επιλέγω την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Προτιμώ να κάνω τους άλλους να χαμογελούν, παρά να με λυπούνται. Γι' αυτό δεν μιλάω γι' αυτά».

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News