default-image

Αλλάζει όψη το Ηρώο στο Σελί Αμιρών

Κρήτη
Αλλάζει όψη το Ηρώο στο Σελί Αμιρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε πλακοστρώσεις και συντηρήσεις του περιβάλλοντα χώρου του Πανδημοτικού Ηρώου στο Σελί Αμιρών, στη συντήρηση αναβάθμιση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, αλλά και στην τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων καθώς και κατασκευή ξύλινων κάδων απορριμμάτων, θα προχωρήσει ο Δήμος Βιάννου.

Ξεκινά η κατασκευή του έργου «Επισκευή και συντήρηση περιβάλλοντος χώρου Πανδημοτικού Ηρώου στο Σελί Αμιρών» προϋπολογισμού  50.000,00 €, τη σύμβαση υλοποίησης του οποίου υπέγραψε ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης παρουσία των Αντιδημάρχων Νικήτα Γιαμαλάκη, Μανώλη Αγαπουλάκη καθώς και της διευθύντριας τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κας Μαρία Νεραντζάκη , με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Ο Δήμαρχος Βιάννου δήλωσε σχετικά: Με την  Χρηματοδότηση από την  Περιφέρεια Κρήτης προχωράμε σε συντήρηση και σε εργασίες αποκατάστασης  του περιβάλλοντος χώρου στο πανδημοτικό Ηρώο στο Σελί Αμιρών. Μια παρέμβαση αναγκαία με σεβασμό στη ιστορικότητα του χώρου. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κο Αρναουτάκη  για την συμβολή του στην χρηματοδότηση του έργου.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News