Στόχος η ανασύνταξη και η ανατροπή της κατάστασης στον ΠΟΑ

Αθλητισμός
Στόχος η ανασύνταξη και η ανατροπή της κατάστασης στον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μοναδικό στόχο να αλλάξουν την τωρινή κατάσταση και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα πορεύονται στον ΠΟΑ έπειτα από την ήττα στα Λιβάδια από την ΑΕ Μυλοποτάμου, με την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας να παίρνει χαρακτήρα… τελικού.

Το συγκρότημα του Μανώλη Σουτζή έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης παραπάνω από δύο μήνες και όπως δήλωσε ο ίδιος στο neakriti.gr, «ο καθένας με πρώτο εμένα, πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ανατρέψουμε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει έρθει η ομάδα. Τα κεφάλια κάτω και πολλή δουλειά».

Τα πολλά λάθη και η έλλειψη συγκέντρωσης είναι τα στοιχεία που έφεραν την ήττα στα Λιβάδια και πάνω σ' αυτά αναμένεται να εστιάσει ο έμπειρος τεχνικός ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πέρα όμως από την ήττα, ο ΠΟΑ είχε και απώλειες, καθώς οι Χατζηανδρέου και Καρβελλάς συμπλήρωσαν κάρτες και αναμένεται να χάσουν τα προσεχή παιχνίδια.

Οι «πράσινοι» επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις, με τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα να έχουν θέσει σε κίνδυνο την παραμονή της ομάδας του Ατσαλένιου στην κατηγορία.

Ρεπορτάζ: Μάνος Μαρκάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News