Όλα ανοιχτά στη γενική συνέλευση του ΟΦΗ

Αθλητισμός
Όλα ανοιχτά στη γενική συνέλευση του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοιχτά είναι όλα τα ενδεχόμενα για τη σημερινή γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 7 το βράδυ. Μοναδικό θέμα είναι οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης, ενώ το πιθανότερο είναι για αυτή τη διαδικασία να υπάρξει παράταση μερικών ημερών.

Το νομικό επιτελείο εξέτασε όλες τις πτυχές, καθώς υπήρξε και το σενάριο της αναβολής, όμως με τις χθεσινές πληροφορίες η διαδικασία θα γίνει κανονικά και θα αποφασιστεί παράταση για τις εκλογές (μάλλον για τις 26/2). Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαφές σήμερα το πρωί, που θα διαφοροποιήσουν ως ένα βαθμό τα δεδομένα.

Πρόθεση των μετόχων είναι μέσα στην εβδομάδα να κορυφωθούν οι συζητήσεις στο «εσωτερικό» τους, ώστε να παρθούν καθοριστικές αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες και το διοικητικό μέτωπο. Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής αναμένεται να παραμείνουν στην «κεφαλή» της ΠΑΕ για μερικές ημέρες ακόμη, κάτι που βέβαια που θα εξαρτηθεί από τη συνέχεια της στήριξης από τους μετόχους, σε οικονομικό επίπεδο και όχι μόνο.

Τέλος, για το ενδιαφέρον του Αντώνη Παπαδάκη, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δικηγόρος του κ. Καραϊσκάκης θα δώσει το παρών και θα ζητήσει η πρόταση να κατατεθεί όταν θα γίνει η διαδικασία, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί πλήρως ο έλεγχος στα οικονομικά.

Συζήτηση με τους παίκτες

Μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Βέροια, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είχαν συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Αυτή ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα και αφορούσε το οικονομικό, καθώς γίνεται προσπάθεια κάθε εβδομάδα να δίνεται ένα ποσό. Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα υπάρχουν αρκετά «μέτωπα», καθώς έρχεται στο προσκήνιο και η αδειοδότηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News