default-image

Τυχερός μέσα στην ατυχία του μετά τη μαχαιριά στις Καρίνες

Κρήτη
Τυχερός μέσα στην ατυχία του μετά τη μαχαιριά στις Καρίνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιο φαίνεται πως είχε ο 44χρονος που μαχαιρώθηκε στο χωριό Καρίνες Ρεθύμνου από συγγενικό του πρόσωπο για… λίγα μέτρα γης!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, δεν είχε δραματική κατάληξη για τη ζωή του θύματος. «Ο 44χρονος εξ' αρχής οδηγήθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου», αναφέρει ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Φραγκιαδάκης στο neakriti.gr.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θέμα ημερών ή και… ωρών το πότε θα πάρει εξιτήριο ο 44χρονος για να γυρίσει στο σπίτι του, αφού τα τραύματα που φέρει δεν είναι σοβαρά.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Πάγωσε η κοινωνία των Καρινών, στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου στο άκουσμα του νέου αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ ξαδερφιών για κτηνοτροφικές διαφορές. 36χρονος κτηνοτρόφος μαχαίρωσε τον 44χρονο ξάδελφό του στο υπόστεγο που διατηρεί λίγο έξω από το χωριό.

Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη ο οποίος εξαφανίστηκε μετά την εγκληματική του πράξη, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία στις Καρίνες για να αποφευχθούν τα χειρότερα, αφού επικρατεί πολεμικό κλίμα, ανάμεσα στις δύο στενά συγγενικές οικογένειες.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΓΗΣ

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ήδη από την Παρασκευή το χωριό μύριζε μπαρούτι κι ενώ είχε ασκηθεί μήνυση από την οικογένεια του θύματος μετά από επίθεση του θύτη, το βράδυ της ίδιας μέρας, εν τέλει φθάσαμε στο σημείο, παρολίγον να θρηνήσουμε θύματα.

Ρεπορτάζ: Γιώτα Αρχοντάκη, Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News