default-image

Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη παρέλαση της Καστρινής Αποκριάς;

Ηράκλειο
Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη παρέλαση της Καστρινής Αποκριάς;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάθε προηγούμενο έχουν ξεπεράσει οι συμμετοχές στο Καστρινό Καρναβάλι, αφού στους δρόμους του Ηρακλείου σήμερα το μεσημέρι θα βρεθούν 44 ομάδες με μέλη από 50 έως 300 άτομα η κάθε μία.

Χρώματα, μουσικές, χαμόγελα και χορό θα γεμίσει το κέντρο της πόλης, εμ τους καρναβαλιστές να προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Η μεγάλη γιορτή της «Καστρινής Αποκριάς» που πραγματοποιείται σήμερα, θα ξεκινήσει στις 15:00 από την Πλατεία των 18 Άγγλων, θα περάσει από τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, από την Πλατεία των Λιονταριών, θα συνεχιστεί στην Λεωφόρο Δικαιοσύνης και θα ολοκληρωθεί στην Πλατεία Ελευθερίας. Νωρίτερα τα πληρώματα θα συγκεντρωθούν στις 14:00 στο τμήμα της Παραλιακής Λεωφόρου από το «Μαρίνα» μέχρι την Πλατεία 18 Άγγλων.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου παραχωρεί δωρεάν, για την διευκόλυνση των καρναβαλιστών, τους χώρους στάθμευσης: απέναντι από το ΚΤΕΛ στην παραλιακή λεωφόρο και μέσα στο λιμάνι, στο ύψος της κεντρικής εισόδου.

Είστε έτοιμοι για τη μεγαλύτερη γιορτή της Καστρινής Αποκριάς;

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News