Ειδήσεις

Σε ποια Κρητική πόλη θα περάσετε τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου;

Μία πόλη της Κρήτης, βρίσκεται ανάμεσα στους πιο ρομαντικούς προορισμούς για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ταξίδι για να γιορτάσουν τον έρωτά τους.

Τα Χανιά βρίσκονται στην 6η θέση της κατάταξης και η Αθήνα στην 20ή, σύμφωνα με το μέσο κόστος διαμονής σε ξενοδοχείο, φαγητού και ποτού ανά άτομο και ανά διανυκτέρευση, αποτελώντας ιδανικούς προορισμούς για τους ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύμφωνα με έρευνα της ταξιδιωτικής ιστοσελίδας Hoppa.

Τα Χανιά συγκεντρώνουν μέσο κόστος που δεν υπερβαίνει τις 99,34 λίρες και η Αθήνα τις 133,35 λίρες.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του tornosnews.gr, το μέσο κόστος για μία διανυκτέρευση 2 ατόμων σε ξενοδοχείο στα Χανιά ανέρχεται σε 70 λίρες, αποτελώντας την 6η οικονομικότερη ρομαντική πόλη σε επίπεδο διαμονής στην Ευρώπη, μετά το Κίεβο, το Βουκουρέστι, τη Σόφια, την Κωνσταντινούπολη και την Andorra La Vella.Φθηνότερη επιλογή ρομαντικού προορισμού, σε μέσο κόστος διαμονής, φαγητού και ποτού, είναι το Κίεβο (56,97 λίρες τη βραδιά).

Ακολουθεί το Βουκουρέστι με κόστος 71,93 λίρες.Αντίθετα, οι κλασικοί ρομαντικοί προορισμοί που προσελκύουν ερωτευμένους από όλο τον κόσμο, όπως το Παρίσι και η Βενετία, είναι οι ακριβότερες επιλογές με κόστος 212,84 λίρες και 276,48 λίρες αντίστοιχα.

Σχόλια