Πανζουρλισμός στο πάρτι των καρναβαλιστών στην Ιεράπετρα

Κρήτη
Πανζουρλισμός στο πάρτι των καρναβαλιστών στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις 5:30 σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε το μεγάλο πάρτι και η παρουσίαση των 42 ομάδων του κρυμμένου θησαυρού στην πλατεία Ηρώου της Ιεράπετρας όπου οι 42 πολυάριθμες ομάδες παρέλασαν μεταμφιεσμένες, από την οδό Μ. Κοθρή μέχρι το αστυνομικό μέγαρο, όπου έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν μια - μια στην εξέδρα που έχει στηθεί, ενώ τα πυροτεχνήματα δίνουν ένα όμορφο χρώμα στο βροχερό ουρανό, που δεν πτοεί ωστόσο τον κόσμο και τους μεταμφιεσμένους.  

Πάνω στην εξέδρα η κάθε ομάδα παρουσιάζει το μικρό θεατρικό δρώμενο που της έχει ανατεθεί από την περυσινή νικήτρια  ομάδα «Αργά τα ζά».

Οι ομάδες στο τέλος της εκδήλωσης θα ψηφίσουν μεταξύ τους τις τρείς καλύτερες, οι οποίες θα κερδίσουν κάποιες βοήθειες για να έχουν το προβάδισμα αύριο Κυριακή, οπότε θα έχουμε την τελική αναμέτρηση και την ανάδειξη του φετινού νικητή, ο οποίος θα αναλάβει την επόμενη διοργάνωση του κυνηγιού του κρυμμένου θησαυρού.

«Καλούμε όλο τον κόσμο από κάθε γωνιά της Κρήτης να επισκεφτεί την πόλη μας και το διήμερο της Μικρής Αποκριάς, και  το τριήμερο της Μεγάλης Αποκριάς, για να ζήσει μαζί μας αυτήν την ωραία εμπειρία και να γνωρίσει τις ομορφιές του τόπου μας», αναφάερει ο πρόεδρος της ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α Ιεράπετρας κ Μανόλης Γεωργαλάκης, συνδιοργανωτής των καρναβαλικών εκδηλώσεων του 2018 μαζί με το Νέο Πολιτιστικό Σύλλογο Ιεράπετρας.

Ρεπορτάζ: Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News