Ποια Eurovision; Rethyvision: "Απογειώθηκε" το κέφι

Life
Ποια Eurovision; Rethyvision: "Απογειώθηκε" το κέφι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλεψε τις εντυπώσεις, χτες το βράδυ στο Ρέθυμνο, η «Rethyvision 2018» με το ταλέντο, την ευρηματικότητα, το κέφι και τη σάτιρα των ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού σε μια βραδιά που ο Χορός των Ομάδων μεταμορφώθηκε σε έναν μουσικό διαγωνισμό, αλά... Eurovision!

150 καλλιτέχνες από 16 ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κερδίζοντας θερμότατο χειροκρότημα σε μια αψεγάδιαστη διοργάνωση με ουδένα τεχνικό πρόβλημα!

Διασκεύασαν τραγούδια και... διασκέδασαν! Συνδύασαν ακόμα και την κλασική μουσική με τα μπουζούκια και το λαϊκοπόπ με φλεγματικούς στίχους.

Πάνω από όλα και εκτός από τους σουρεαλιστικούς συνδυασμούς, σατίρισαν με μπόλικο χιούμορ τους ίδιους τους, τους εαυτούς!

Υπήρξαν, όμως και πιο νοσταλγικές και ρομαντικές αναφορές, αλλά και παιδιά στην σκηνή σε μια Rethyvision που τα είχε όλα!

Αφού ολοκληρώθηκε το διαγωνιστικό μέρος και παρουσιάστηκε ανακεφαλαιωτικό βίντεο, η αγωνία των διαγωνιζομένων κορυφώθηκε κατά τη διαδικασία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων σε ζωντανή σύνδεση με το... «green room».

Εν τέλει η Πατσός με τους ΤσαΠΑΤΣΟύληδες κατάφερε να κερδίσει την πρωτιά διακωμωδώντας τον... Αλέξη Τσίπρα.

Πάντα δίπλα στις προσπάθειες των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού, η AMSTEL.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News