Ο δικός μας Σταύρος βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες vid

Κρήτη
Ο δικός μας Σταύρος βρίσκεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε από  την Κρήτη  για να βρεθεί στην μακρινή Νότια Κορέα, έχοντας ένα μοναδικό προνόμιο, να θαυμάσει από κοντά την αφρόκρεμα των κορυφαίων αθλητών του κόσμου και να ζήσει  στον παλμό και το πάθος  της μεγαλύτερης γιορτής της υφηλίου για τον αθλητισμό, των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο λόγος για τον Σταύρο Βρέντζο , επί σειρά ετών τεχνικό της ΚΡΗΤΗ TV, που μέσα από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV, μετέφερε στους τηλεθεατές το κλίμα από την παγκόσμια αθλητική διοργάνωση που ξεκίνησε την Παρασκευή, τους  23ους  Χειμερινούς Ολυμπιακούς  Αγώνες στην Πιονγκτσάνγκ.

"Εδώ στην παγωμένη Νότιο Κορέα, σήμερα μας βοήθησε ο Θεός και έχουμε θερμοκρασία, στους  -4 βαθμούς κελσίου ενώ ο υδράργυρος έχει φτάσει μέχρι και τους -25  με αίσθηση -34 βαθμούς... Ωστόσο το κλίμα είναι εορταστικό και πολύ όμορφο. Οι Κορεάτες πραγματοποιήσαν μία  τελετή έναρξης  άκρως εντυπωσιακή. Όλα κυλούν ρολόι, νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς , οι άνθρωποι είναι φιλόξενοι, ενώ καθοριστική είναι και η παρουσία της ΔΟΕ που έχει τον τρόπο και βοηθάει την κάθε χώρα ούτως  ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα. Άξιο αναφοράς και το γεγονός ότι το ολυμπιακό πνεύμα ενώνει Βόρεια και Νότια Κορέα», αναφέρει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων  ο ίδιος.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Σταύρος Βρέντζος εργάζεται σε Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά για αυτόν αν μη τι άλλο,  κάθε Ολυμπιάδα είναι διαφορετική, ξεχωριστή με ανεπανάληπτες έμπειρες που καταγράφει ο ίδιος στις σελίδες της ζωής του.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα ενώ συγκινητική και η στιγμή που ο Σταύρος αναφέρθηκε σε έναν από τους δύο του γιους τον Τάσο, «προτρέποντας» μάλιστα τη Νικολέτα Σφακιανάκη  και το Γιώργο Μιμίκο να τον «προσέχουν» μιας και ο Τάσος είναι πίσω από τις κάμερες , ως εικονολήπτης της ΚΡΗΤΗ TV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News