Τσικνοπέμπτη: Τα «κορίτσια», που έβαλαν «φωτιά» στο Ηράκλειο

Περίεργα
Τσικνοπέμπτη: Τα «κορίτσια», που έβαλαν «φωτιά» στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ίσως πρόκειται για το πιο επιτυχημένο αυτοσχέδιο άρμα μασκαράδων που κυκλοφόρησε την Τσικνοπέμπτη στο Ηράκλειο σκορπίζοντας απίστευτο γέλιο σε περαστικούς και όσους είχαν βγει στους δρόμους της πόλης για να τσικνίσουν.

Μια μεγάλη παρέα νεαρών ανδρών είχαν επιλέξει να στήσουν ένα κινητό… ερωτικό live show χρησιμοποιώντας μια λευκή κλούβα την οποία είχαν διαμορφώσει με φώτα και στύλο για pole dancing με τους αδέξιους αρσενικούς σε ρόλο γυναικών να μαγνητίζουν τα βλέμματα και οι περαστικοί να ξεκαρδίζονται, ενώ όλοι τραβούσαν με τα κινητά το υπερθέαμα!

Πίσω τους ακολουθούσε άλλο όχημα με μασκαράδες που υποδύονταν τις γυναίκες αστυνομικούς που είχαν πάρει δήθεν στο κατόπι. Περίπου στις 11 το βράδυ η λευκή κλούβα που διαφήμιζε prive show με ποτό 10 ευρώ και χορό 80 ευρώ από τα περίεργα… κορίτσια στάθμευσε στην "Αστόρια" όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητα.

Δεκάδες περαστικοί συγκεντρώθηκαν έκλεισε ο δρόμος δημιουργήθηκε μποτιλιάρισμα και παρενέβησαν αστυνομικοί με μηχανές από την ομάδα ΔΙΑΣ για να διώξουν τους μασκαράδες! Στη συνέχεια, όμως, στην Αγίου Μηνά η κλούβα σταμάτησε τα «κορίτσια» από το live show έδωσαν παράσταση στο δρόμο σταματώντας ακόμη και λεωφορείο.

Τα γέλια ήταν και φέτος ξεκαρδιστικά, αφού δεν είναι η πρώτη χρονιά που το υπερθέαμα αυτό έκανε την εμφάνισή του. Φυσικά οι φωτογραφίες και τα βίντεο κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ενώ η ταυτότητα των μασκαράδων παραμένει άγνωστη… και φυσικά αυτό είναι και το νόημα της Τσικνοπέμπτης! Και του χρόνου λοιπόν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News