Πειθαρχική δίωξη για την χθεσινή αντίδραση του Παναθηναϊκού;

Αθλητισμός
Πειθαρχική δίωξη για την χθεσινή αντίδραση του Παναθηναϊκού;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται ο... πόλεμος της Euroleague με τον Παναθηναϊκό στον οποίον υπάρχει νέο επεισόδιο, με τη διοργανώτρια αρχή να τραβάει στα άκρα την υπόθεση!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr, η Euroleague ανοίγει πειθαρχική διαδικασία, για να ερευνήσει τι συνέβη και οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν πήγαν στο κέντρο του παρκέ πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με την Μπασκόνια, κατά τη διάρκεια του ύμνου της διοργάνωσης. Μάλιστα, με αυτήν την απόφαση φαίνεται πως η διοργάνωση θέλει να τιμωρήσει και την ομάδα, μετά την εξοντωτική τιμωρία που έχει επιβάλει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για 12 μήνες).

Παρά το γεγονός πως ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ δεν πήγε στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να αποφύγει νέες τιμωρίες για το «τριφύλλι», η Euroleague έβαλε στο... στόχαστρο τους παίκτες και το επιτελείο των νταμπλούχων Ελλάδας, που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν με αυτόν τον τρόπο.

Φυσικά, θα πρέπει να σημειώσουμε πως πρόκειται εξ ολοκλήρου για μια απόφαση της διοργανώτριας αρχής, στην οποία δεν εμπλέκεται η Μπασκόνια. Άλλωστε, οι Βάσκοι γνώριζαν για το τι θα κάνουν οι «πράσινοι» κατά τη διάρκεια του ύμνου της Euroleague, αφού ο Νικ Καλάθης είχε φροντίσει να τους ενημερώσει στο ζέσταμα των δύο ομάδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News