Πάνω από ένας τόνος λάδι "έκανε φτερά"- ποιοι είναι οι "ποντικοί"

Κρήτη
Πάνω από ένας τόνος λάδι "έκανε φτερά"- ποιοι είναι οι "ποντικοί"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία τεράστια ποσότητα ελαιόλαδου δεν δίστασαν να σηκώσουν από αποθήκη στο Αμάρι Ρεθύμνου, δύο άτομα, ένα εκ των οποίων πιάστηκε μάλιστα στο δόκανο των αρχών.

Οι αδίστακτοι " ποντικοί" το βράδυ της περασμένης Τετάρτης δεν δίστασαν να μπουν στην συγκεκριμένη αποθήκη, οικίας και να σηκώσουν πλαστικά δοχεία που ζύγιζαν, ούτε λίγο ούτε πολύ, 1200 κιλά λάδι.

Οι ιδιοκτήτες της αποθήκης, που έχουν μεταξύ τους συγγενική σχέση, ένας 36χρονος και 63χρονος, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν πήγαν αργότερα στο χώρο του και είδαν ότι το λάδι που είχαν αποθηκεύσει, είχε «κάνει φτερά».

Αμέσως άρχισαν αστυνομικές έρευνες, οι οποίες απέδωσαν καρπούς και έτσι αστυνομικοί του Α.Τ. Αμαρίου, Ρεθύμνου, με καλά μελετημένες κινήσεις, προχώρησαν στη σύλληψη το μεσημέρι της Πέμπτης του 35χρονου δράστη που κατηγορείται για την κλοπή, ενώ αναζητείται και ο 25χρονος συνεργός του και οι δύο Κρητικοί.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρίου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News