Περιμένει τρεις παίκτες ο Χιμένεθ

Ποδόσφαιρο
Περιμένει τρεις παίκτες ο Χιμένεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ντέρμπι σαν αυτό της περασμένης Τετάρτης (7/2) απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν για την ΑΕΚ μια πραγματική μάχη. Μάλιστα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη, μέσα σε διάστημα μόλις τριών ημερών. Εξ ου και ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε προαιρετική παρουσία στην χθεσινή (8/2) προπόνηση.

Και όσοι πήγαν στα Σπάτα, το έκαναν για αποθεραπεία με μασάζ και πισίνα. Ουσιαστικά οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν και πάλι για δουλειά σήμερα (9/2) και η αλήθεια είναι πως η αγωνία του Χιμένεθ είναι να διαπιστώσει αν η "μάχη" της Τετάρτης, έχει αφήσει και απώλειες. Και αν «ναι», πόσο μεγάλες είναι. Μάλιστα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος είναι ο Έλντερ Λόπες. Ο Πορτογάλος μπακ αποχώρησε από το ντέρμπι πριν συμπληρωθεί ημίωρο. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση προσαγωγού. Ενώ ο Χιμένεθ έλεγε "ελπίζουμε να μην είναι τελικά θλάση". Σήμερα που θα έχουν περάσει 48 ώρες από τότε που τραυματίστηκε, θα μπορούν να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις που θα φανερώσουν το μέγεθος της ζημιάς του Λόπες.

Ο δεύτερος παίκτης για τον οποίο αγωνιά ο Χιμένεθ, είναι για τον Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος αμυντικός έβγαλε κανονικά ολόκληρο το 90άλεπτο του ντέρμπι. Αλλά τουλάχιστον δυο φορές γύρισε προς τον πάγκο και παραπονέθηκε για ενοχλήσεις. Και μένει να φανεί σήμερα, αν υπάρχει λόγος ανησυχίας ή επρόκειτο απλώς για κάτι επιπόλαιο και περαστικό.

Ενώ ο τρίτος του κύκλου της… αγωνίας για τον Χιμένεθ, είναι ο Μάρκο Λιβάγια. Ο Κροάτης φορ έπαιξε στο ντέρμπι της Τετάρτης, παρόλο που κουβαλούσε πρόβλημα από το γήπεδο Καραϊσκάκη, ενώ δεν είχε βγάλει καν ολόκληρη το πρόγραμμα της προπόνησης της Τρίτης (6/2). Μάλιστα την ώρα που όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πανηγύριζαν το γκολ του Λάζαρου, ο Λιβάγια είχε καθίσει στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε να υποφέρει.

Πάντως συνέχισε στο ματς, μέχρι να αντικατασταθεί από τον Αραούχο. Εκείνο που θέλει να διαπιστώσει σήμερα ο Χιμένεθ, είναι αν ο Λιβάγια εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Κάτι που φυσικά θα βάλει τον Ισπανό τεχνικό σε ανησυχία, ενόψει του ματς της Κυριακής (11/2) με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News