default-image

Έξω από τη φυλακή ο Κουφοντίνας, ποιοι τον υποδέχθηκαν -vid

Έξω από τη φυλακή ο Κουφοντίνας, ποιοι τον υποδέχθηκαν -vid

Με διήμερη άδεια βγήκε στις 9 το πρωί ακριβώς από τις φυλακές Κορυδαλλού ο εκτελεστής της 17Ν Δημήτρης Κουφοντίνας.

Οπως και την προηγούμενη φορά που είχε πάρει άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας εξήλθε των φυλακών Κορυδαλλού χαμογελαστός και άνετος. Χαιρέτισε τους ελάχιστους παρευρισκόμενους που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο λευκό αυτοκίνητο των δικών με κατεύθυνση το σπίτι του στο Βαρνάβα Αττικής.

Το Συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού, μετά από τρεις μήνες από την πρώτη άδεια, έδωσε πράσινο φως και στο νέο αίτημα του Κουφοντίνα για άδεια.

Ετσι σήμερα το πρωί πέρασε το κατώφλι της εξόδου. Εκεί τον περίμεναν η σύζυγός του Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Έκτωρας Κουφοντίνας. Οι δυο τους έφθασαν λίγο πριν τις 9 με το άσπρο αυτοκίνητο με το οποίο την προηγούμενη φορά είχαν παραλάβει Δημήτρη Κουφοντίνα καί είχαν κατευθυνθεί στο σπίτι τους στον Βαρνάβα.

Το «παρών» όμως, στην έξοδο του Κουφοντίνα, έδωσαν και μέλη του Ρουβίκωνα. Αλλωστε χθες, γνωστό μέλος του Ρουβίκωνα, είχε απευθύνει κάλεσμα μέσω Facebook  προκειμένου να υπάρξει θερμή υποδοχή στις φυλακές Κορυδαλλού στον Δημήτρη Κουφοντίνα, τον οποίο και χαρακτηρίζει μάλιστα και πρότυπο αγωνιστή. «Αύριο το πρωί στις 9 υποδεχόμαστε έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού τον αγωνιστή ΠΡΟΤΥΠΟ Δημήτρη Κουφοντίνα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News