default-image

Μυρωδιά τσίκνας και ατέλειωτο ξεφάντωμα στους δρόμους

Ρέθυμνο
Μυρωδιά τσίκνας και ατέλειωτο ξεφάντωμα στους δρόμους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλήθος κόσμου πλημμύρισε τους δρόμους σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο για να γιορτάσουν την Αποκριά.

Με σύμμαχο τον καιρό μικροί και μεγάλοι, μασκαρεμένοι και μη ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ηρακλείου με κέφι και ζωντάνια.

Ολόκληρη η πόλη μία παρέα, άνθρωποι κάθε ηλικίας έξω από τη Λότζια, κατέβηκαν για να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Αργά το βράδυ οι εκδηλώσεις γι' απόψε θα κλείσουν με μία συναυλία - έκπληξη για τους επισκέπτες.

Στο Ρέθυμνο

Μυρωδιά τσίκνας και ατέλειωτο ξεφάντωμα στους δρόμους της πόλης του Ρεθύμνου. Μία πόλη γεμάτη άρματα που σφύζει από κόσμο.

Οι ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού ξεφαντώνουν σε όλη την πόλη, με τσίκνα και χορό!

Οι ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ -  στην οδό Πάρρεν Σιγανού 3, ΌΛΟΙ ΒΙΤΣΙΟΖΟΙ -  στη Λότζια με μουσική, ΕΜΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ -  20:00 στην Κρήνη Ριμόντη με θέμα: «Απόψε κάνεις μπάμ», ΑΣΧΕΤΟΙ CLUB -  επί της Παλαιολόγου, ΑΡΚΑΛΟΙ -  στην πλατεία 4 Μαρτύρων στο καφέ Centro, ΠΟΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ & ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΔΕΣ - στην πλατεία Ιερολοχιτών, ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΚΤΟΥΜΕΝΟΙ - στην είσοδο της πλατείας Μικρασιατών στο Ωδείο, ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ -  19:30 στην οδό Γερακάρη 156 στο παραδοσιακό καφενείο «ΤΟ ΤΖΑΚΙ»,

Το κέφι απογείωσαν με ένα μοναδικό «ROLLER PARTY», το σωματείο «ΠΡΕΒΕΛΗ» στην πλατεία Αγνώστου!

Έναν υπέροχο παιδικό αποκριάτικο χορό με τη Ρορό διοργάνωσε το Λύκειο Ελληνίδων στην αίθουσα του Λυκείου στην Προκυμαία.

Μέγας χορηγός και φέτος στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι είναι η Amstel!

Αύριο Παρασκευή

Ο μεγάλος Χορός των Ομάδων του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Φλεβάρη στις 20:00 στο κέντρο «Πέλαγος»! Θέμα: «RETHYVISION», με χορό, φαγητό, ποτό, διασκέδαση και παρουσίαση θεατρικών - σατιρικών σκετς από τις Ομάδες Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού! Διοργάνωση: ΟΡΚ - Ομάδες Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.

Ο ΟΡΚ προσκαλεί όλο τον κόσμο στο χορό των ομάδων του Καρναβαλιού, με 16 ομάδες να ζητούν το 12αρι σας! Ελάτε να επιλέξουμε το καλύτερο τραγούδι στο πιο συναρπαστικό χορό που έγινε ποτέ! RETHYVISION 2018:  Ρέθυμνο twelve points, Ρέθυμνο douze points (ντουζέ πουά).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News