default-image

Οι επιλογές για την διπλή αποστολή των Μικτών

Ποδόσφαιρο
Οι επιλογές για την διπλή αποστολή των Μικτών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώθηκαν σήμερα από τους ενωσιακούς προπονητές Γιάννη Χατζησεβαστό και Αντώνη Φραγκάκη οι επιλογές για τους αγώνες των Μικτών Ομάδων με Άρτα και Αργολίδα.

Ο κ. Χατζησεβαστός από πλευράς Νέων ΕΠΣΗ ανακοίνωσε την 18άδα ενώ ο κ. Φραγκάκης για τους Παίδες κάλεσε 19 ποδοσφαιριστές και η τελική 18άδα θα ανακοινωθεί στην προπόνηση που θα γίνει την Δευτέρα στις 14:15 στο γήπεδο του Πανεπιστημίου. Μάλιστα, εκείνη την ώρα έχει οριστεί προπόνηση και για τα δύο συγκροτήματα.

Η 18άδα της Μικτής Νέων: Νεοκοσμίδης (Κ19 ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Λίλο (Εργοτέλης), Βοργιάς (ΠΟΑ), Κατσαμάνης (Αλμυρός), Στακάκης, Γκίκας (Ολυμπιακός), Σαβουϊδάκης, Ζηδιανάκης, Μαμουλάκης (Λίντο), Παπαδάκης, Σμπώκος, Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης, Γκλεζάκος, Πακιουφάκης, Ροδίτης (ΟΦΗ).

Η 19άδα της Μικτής Παίδων: Τσέρος, Γαλανάκης Γ., Σφακιανάκης, Ρεθεμιωτάκης (Εργοτέλης), Μαμουλάκης, Σωμαράκης, Γκρίτζαλης (Λίντο), Θαλασσινός, Σαντοριναίος, Ρούκα, Δασκαλάκης (ΠΟΑ), Γεωργαλής, Χαλκιαδάκης, Χασουράκης, Αμανάκης, Κουτάντος (ΟΦΗ), Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σπυριδάκης Μιχ. (Καμηλάρι), Σπυριδάκης Ι. (ΑΟ Τυμπακίου).

Η Επιτροπή Μικτών Ομάδων ενημερώνει τους ποδοσφαιριστές ότι είναι υποχρεωμένοι άπαντες να κρατούν στην προπόνηση της Δευτέρας όλο το ρουχισμό που τους έχει δοθεί (αποστολής και προπόνησης) προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος ενόψει του ταξιδιού. Όσοι δεν έχουν παραλάβει ρουχισμό να ενημερώσουν τον προπονητή τους για να λάβουν οδηγίες.

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας και τις τελικές επιλογές, η αποστολή των Μικτών Νέων και Παίδων ΕΠΣΗ θα συγκεντρωθεί στο λιμάνι του Ηρακλείου για την αναχώρηση για Πειραιά. Την Τρίτη θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο και την Τετάρτη θα γίνουν οι αγώνες στο γήπεδο Μοσχάτου, με τους Νέους να αγωνίζονται στις 11:30 με την Άρτα και τους Παίδες στις 14:00 με την Αργολίδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News