Θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός οδηγός, καρφώθηκε σε λαμαρίνες

Ηράκλειο
Θανατηφόρο τροχαίο - Νεκρός οδηγός, καρφώθηκε σε λαμαρίνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγική εξέλιξη είχε τελικά η διαδρομή για τον 55χρονο οδηγό που εγκλωβίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο αυτοκίνητο του και ενώ κατευθυνόταν από τον Πεύκο της Βιάννου προς τα Αμιρά.

Διεκομίστη τάχιστα στο Κέντρο Υγείας Βιάννου κατόπιν απεγκλωβισμού του, απο την πυροσβεστική. Η κατάσταση της υγείας του συνταξιούχου, πρώην ναυτικού, ωστόσο,  ήταν τόσο βαριά που κρίθηκε απαραίτητη  η μεταφορά του στο Ηράκλειο.

Τελικά το νήμα της ζωής του κόπηκε και ενώ μεταφερόταν από Βιάννο προς Ηράκλειο, μέσα στο ασθενοφόρο, και έχοντας υποστεί προηγουμένως ανακοπή.

Το τροχαίο δυστύχημα προκλήθηκε αφότου το αγροτικό βγήκε εκτός πορείας και κατέληξε σε γεφυράκι με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του οδηγού στο κατεστραμμένο αγροτικό του.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες , ο οδηγός είχε υποστεί βαρύτατα τραύματα και στο κέντρο Υγείας μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις παρά μόνο με σφυγμό.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος.

Απόγευμα Τετάρτης - ώρα 4.30: Αγροτικό αυτοκίνητο διασχίζει τον επαρχιακό δρόμο της Βιάννου όταν ξαφνικά, στο ύψος των Αμιρών, βγαίνει εκτός πορείας με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό του 53χρονου οδηγού.  

Άμεσα λαμβάνει σήμα η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Δύο οχήματα με 4 άντρες από το Πυροσβεστικό Σταθμό  Βιάννου, σπεύδουν στον τόπο του ατυχήματος προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται μετά από λίγα λεπτά ενώ ασθενοφόρο μεταφέρει τον οδηγό στο Κέντρο Υγείας Βιάννου για παροχή πρώτων βοηθειών. Κρίνεται ωστόσο απαραίτητη η μεταφορά του στο Ηράκλειο και ήδη ο ασθενής με ασθενοφόρο αναχωρεί για το εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η κινητή μονάδα με γιατρό, προκειμένου να παραλάβει τον τραυματία στα μέσα της διαδρομής.

Η κατάσταση του είναι όμως τόσο βαριά και μετά από δύο ανακοπές, χάνει τη μάχη για τη ζωή με το αίμα του να βάφει έναν ακόμη δρόμο της Κρήτης.

Πλέον οι νεκροί στους δρόμους της Κρήτης από αρχές του έτους μέχρι και σήμερα ανέρχονται στους 6.

Να σημειωθεί πάντως ότι από το πρωί έχουν υπάρξει πολλά τροχαία ατυχήματα χωρίς ωστόσο δυσάρεστες συνέπειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ

ΝΕΚΡΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ - ΤΟ 5Ο ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News