Έπεσε... ξύλο όταν "είδαν" ρευματοκλοπή & παράνομη σύνδεση

Κρήτη
Έπεσε... ξύλο όταν "είδαν" ρευματοκλοπή & παράνομη σύνδεση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θερμό επεισόδιο μεταξύ καταναλωτή και εργαζομένων της ΔΕΔΔΗΕ, προκλήθηκε σήμερα στην περιοχή του Ατσαλένιου, καθώς σύμφωνα και  με τα όσα  καταγγέλλει  το μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Βρέντζος, κλιμάκιο πήγε στο σπίτι του συγκεκριμένου πολίτη  για να ελέγξει τι ακριβώς συμβαίνει  με το ρεύμα που είχε κοπεί το προηγούμενο διάστημα και τελικά  κατέληξε να τις… τρώει.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τεχνικοί της επιχείρησης πήγαν στο χώρο, διαπιστώνοντας ωστόσο  ότι είχε γίνει παράνομη  σύνδεση ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε εφεύρει και πατέντα με την οποία έκλεβε από τον μετρητή.

«Είχε λάβει εντολή το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε για έλεγχο για πιθανή παράνομη επανασύνδεση σε ακίνητο στο Ατσαλένιο. Κατά τον έλεγχο του μετρητή, διαπιστώθηκε ότι είχε επανασυνδεθεί αυθαίρετα και ταυτόχρονα είχε παραβιάσει τον μετρητή, κάνοντας ρευματοκλοπή» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Βρέντζος.  

Τα  αίματα  δεν άργησαν να ανάψουν και ο  πολίτης επιτέθηκε στον εργαζόμενο, χτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Ακολούθησαν στιγμές τραγελαφικές και αφού το συνεργείο έφυγε κακήν κακώς από το σημείο κατευθύνθηκε προς το αστυνομικό μέγαρο όπου και κατατέθηκαν μηνύσεις.

«Κατατέθηκε μήνυση εναντίον του από την επιχείρηση.  Καταδικάζουμε τις βιαιοπραγίες εναντίον συναδέλφων ,ειδικά για το σημερινό περιστατικό που έγινε στο Ατσαλένιο όπου συμπολίτης μας που έκλεβε ρεύμα χειροδίκησε και έβρισε συνάδελφο που πήγε να ελέγξει τη συγκεκριμένη ρευματοκλοπή», προσθέτει ο κ. Βρέντζος που κάνει λόγο για συχνά περιστατικά.

Η αστυνομία στη συνέχεια μετέβει στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε  το επεισόδιο και με την διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη ο καταναλωτής που επιτέθηκε στον εργαζόμενο και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο όπου και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Ούτως ή άλλως δεν πρόκειται για σπάνια περιστατικά είτε μιλάμε για ρευματοκλοπή είτε μιλάμε για βιαιοπραγία εναντίων εργαζομένων. Σε κάθε περίπτωση όμως  είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα και εργαζόμενοι που εκτελούσαν στην ουσία εντολές της επιχείρησης να βρίσκουν τον μπελά τους και να τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα και πολλές φορές σε νοσοκομεία για περίθαλψη».

Μάλιστα ο ίδιος, υπογραμμίζει ότι τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ είναι έξω και θα συνεχίσουν να  παρακολουθούν στενά τις εκατοντάδες παροχές οι οποίες βρίσκονται στο μικροσκόπιο για πιθανή ρευματοκλοπή.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News