default-image

Άδωνις για Novartis: Nα δώσει τώρα τα ονόματα η εισαγγελέας

Ελλάδα
Άδωνις για Novartis: Nα δώσει τώρα τα ονόματα η εισαγγελέας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Πολάκη που είπε το πρωί ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι στελέχη της Novartis «που τους έπιασαν για παράνομο πλουτισμό και κελάηδησαν», μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να αποκαλυφτούν αμέσως οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Διερωτήθηκε τι κάνει η εισαγγελία μετά τις σημερινές δηλώσεις του κ. Πολάκη. Ο χρόνος περνάει, σημείωσε, και η εισαγγελία πρέπει να τοποθετηθεί, υπάρχει σπίλωση των πολιτικών του αντιπάλων. «Έχει ευθύνη η εισαγγελέας, να δώσει σήμερα, τώρα, τα ονόματα. Κάθε στιγμή που περνάει είναι επιβαρυντική», είπε.

Σύμφωνα με το νόμο, διευκρίνισε, μόνο η εισαγγελία έπρεπε να ξέρει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες, βάσει του νόμου, και από τη στιγμή που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τους ξέρει, πρέπει να αποκαλυφθούν.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε για στημένη ιστορία από τον κ. Πολάκη και τον κ. Παπαγγελόπουλο, και αποκάλυψε ότι φίλος του κ. Κοντονή είπε στον ίδιο ότι την υπόθεση την έστησε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.

Ακόμη ο κ. Γεωργιάδης διερωτήθηκε «τι έκανε ο κ. Τσίπρας πέρυσι στην κατ' ιδίαν συνάντηση με τους Ρότσιλντ στο Παρίσι» προσθέτοντας ότι «φανταστείτε τι θα γίνει να βγει ένας προστατευόμενος μάρτυρας και να πει ότι ο κ. Τσίπρας πήγε να ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζά τους για να βάλει μαύρα χρήματα». «Έχω καταθέσει πολλές φορές ερωτήσεις γι' αυτό το θέμα και δεν έχω πάρει απάντηση» είπε.

Πηγή: thetoc.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News