Ρεβάνς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ρεβάνς Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ για ΑΕΚ και Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τρία πρώτα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας βγαίνουν σήμερα, με τα βλέμματα να είναι επικεντρωμένα στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου η ΑΕΚ θα υποδεχτεί (19:30, Cosmote sports 1) τον Ολυμπιακό, στη ρεβάνς του 0-0 από το πρώτο παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης", λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανατροπή της Ένωσης και τη νίκη με 1-2 για το πρωτάθλημα...

Νωρίτερα (17:15, Cosmote sports 2), η Λάρισα θα αντιμετωπίσει τα Γιάννινα, έχοντας κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι στους "Ζωσιμάδες" με 2-1, ενώ στις 21:45 (Cosmote sports 2) θα αναμετρηθούν Λαμία-Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει προβάδισμα λόγω του 1-0 από την πρώτη συνάντηση. Αύριο (19:30, Cosmote sports 1) θα παίξουν Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι, με την ψυχολογία στα ύψη και τον κόσμο στο πλευρό της, η ΑΕΚ θέλει να τσεκάρει το εισιτήριο γνωρίζοντας ότι το έργο της θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Στην αποστολή της Ένωσης μπήκε ο Μάρκο Λιβάγια που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του. Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Έρικ Μοράν, καθώς έχει και τον περιορισμό με την υποχρεωτική παρουσία δύο παικτών κάτω των 20 ετών. Επίσης εκτός είναι ξανά ο Χουλτ αλλά και ο Κλωναρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης και Αραούχο.

Με Σισέ και Νικολάου...

Στον Ολυμπιακό, από την άλλη, προσπαθούν να ανασυνταχτούν και να αφήσουν πίσω τους την ήττα στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ότι το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα θα κρίνει τη συνέχιση της παρουσίας τους στο Κύπελλο ή όχι... Ο Όσκαρ Γκαρθία δεν μπορεί να υπολογίζει για τη ρεβάνς στις υπηρεσίες του τον τραυματία Μπιέρν Ένχελς. Οπότε, λαμβάνοντας υπόψη και ότι ο Μποτία είναι εκτός λόγω της αποβολής του από το ματς της Κυριακής, τότε μένουν μόνο δύο κλασικοί στόπερ, οι Σισέ και Νικολάου.

Αντιθέτως, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" μπορεί να υπολογίζει στον Ελαμπντελαουί, ο οποίος είχε παραπονεθεί για έναν μικροτραυματισμό, αλλά δεν υπήρχε εξαρχής κάποια ανησυχία.

Εκτός έμεινε ξανά ο Αντρέ Μάρτινς, που είναι ολοφάνερο ότι δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του Ολυμπιακού, αλλά και ο Ανδρούτσος.

Αναλυτικά η αποστολή: Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Ιγκόρ, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Βρουσάι, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Σεμπά.

Το πρόγραμμα

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επαναληπτικών για τα προημιτελικά του Κυπέλλου έχει ως εξής: Σήμερα: 17:15 Λάρισα-ΠΑΣ Γιάννινα (2-1), 19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός (0-0), 21:45 Λαμία-Πανιώνιος (1-0). Αύριο: 19:30 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (0-2).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News