Αμετανόητος ο «Δράκος των ανηλίκων», τα post μίσους του -vid

Αμετανόητος ο «Δράκος των ανηλίκων», τα post μίσους του -vid

Δεν χωράει ο ανθρώπινος νους όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα του 29χρονου «Δράκου των ανηλίκων», ο οποίος «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια μέσω Facebook, ασελγώντας εις βάρος τους, με τον 29χρονο να υποστηρίζει ενώπιον του ανακριτή ότι τα κορίτσια τον προσέγγισαν ερωτικά.

Τι είπε ο «Δράκος των ανηλίκων»;

«Ό,τι έγινε, έγινε με την συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς την θέληση τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος «χρήστης», δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό.

Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκανα πάντα το πρώτο βήμα» υποστήριξε ο 29χρονος.

Το «μοντέλο» και η ανάρτηση μίσους

Ο «Δράκος των ανηλίκων» φαίνεται πως αγαπούσε πολύ το σκυλί του το οποίο φώναζε «μοντέλο». Δεν ήταν άλλωστε και λίγα τα βίντεο που την τραβούσε και στην συνέχεια «ανέβαζε» στα social media.

Βέβαια, δεν ήταν μόνο αυτά που ανέβαζε στα social media αφού στο προφίλ του στο facebook είχε γράψει μία ανάρτηση μίσους για τις γυναίκες, η οποία ανέφερε τα εξής:

«Κοιμούνται μέχρι το απόγευμα… Κάνουν 28 χιλιόμετρα από το Περιστέρι μέχρι την Γλυφάδα να πάνε να πιούν καφεδάκι και αν κάτσει κανένα γαμπρό… Έκατσε!

Κατά τα άλλα είναι 25 - 28 και δεν έχουν βγάλει 20 ευρώ στη ζωή τους αλλά οι γονείς τους δουλεύουν 12ωρα για 400 - 500 ευρώ και αν…

Αλλά είναι τίμιες! Αύριο θα πάρουν κανέναν ανθρωπάκο να του κάνουν τη ζωή μαύρη.

Επειδή από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο θα φτάσουν τα 35 και θα φοβηθούν μην τις πουν γεροντοκόρες…» αναφέρει.

Αποκαλυπτικές μαρτυρίες

Οι γείτονες του μίλησαν για τον 29χρονο που όπως λένε ήταν ένα ήσυχο παιδί και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα ανατριχιαστικά φέρεται να έκανε.

«Ερχόταν τακτικά. Έπινε καφέ, ψώνιζε από εμάς. Συνήθως έπαιρνε τηλέφωνο για να του φτιάξω καφέ γιατί βιαζόταν. Ήσυχο παιδί, εγώ αυτά που άκουσα σήμερα έχω πέσει από τα σύννεφα. Δεν ξέρω αν δούλευε κάπου, ξέρω ότι βοηθούσε τον πατέρα του σε ένα καφενείο που είχαν, μετά το έκλεισαν. Δεν ξέρω αν ήταν Δάφνη ή Νέα Σμύρνη το καφενείο. Έμενε με τους γονείς και τον αδελφό του και είχαν και ένα σκύλο. Είχε και σχέση, μου έλεγε, χώριζε, τα ξανάφτιαχνε» ανέφερε μία καταστηματάρχης της περιοχής.

Μία γυναίκα η οποία επίσης διατηρεί κατάστημα κοντά στο σπίτι του φερόμενου ως «δράκος των ανηλίκων» περιέγραψε την σύλληψη του 29χρονου. «Ήταν Σάββατο, τέσσερα άτομα ντυμένα με πολιτικά ήταν έξω από το μαγαζί μου. Περίμεναν να έλθει το αμάξι, δεν ήλθε αμάξι της αστυνομίας αλλά ένα κανονικό. Του είχαν βάλει χειροπέδες και αυτό ήταν όλο» τονίζει μεταξύ άλλων.

Δείτε τα βίντεο:

Πώς αποκαλύφθηκε η φρικιαστική υπόθεση

Η υπόθεση ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο. Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν ύστερα από ενημέρωση του Κέντρου Ανηλίκων για την εξαφάνιση μιας 15χρονης.

Η 15χρονη εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση, λόγω χρήσης ναρκωτικών, σε ένα παγκάκι Είπε στους αστυνομικούς ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και πως είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με έναν άνδρα.

Το παιδί υπέδειξε στους αστυνομικούς το σπίτι του 29χρονου στην περιοχή της Δάφνης και αμέσως έγινε επέμβαση για τη σύλληψή του. Δάφνη

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της 15χρονης υπήρχε τουλάχιστον ακόμη ένα κορίτσι το οποίο γνώριζε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών με προτροπή του 29χρονου και στη συνέχεια είχε συνευρεθεί μαζί του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ναρκωτικά στο σπίτι του 29χρονου και θεωρούν ότι τα χρησιμοποιούσε με στόχο να πείθει τις ανήλικες να ικανοποιούν τις σεξουαλικές του ορέξεις.

Από ψηφιακά αρχεία και το κινητό του δράστη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν εντοπιστεί στοιχεία για έξι ακόμη υποθέσεις οι οποίες ερευνώνται.

Από τους αστυνομικούς ο 29χρονος κατηγορείται για βιασμό κατ' εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Kάποια από τα κορίτσια, ωστόσο, είπαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς πως τον είχαν γνωρίζει πριν από περίπου ένα μήνα μέσω internet και πως είχαν συναντηθεί δύο φορές, είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών, αλλά εκείνος είχε παθητική στάση, πως ό,τι έγινε, έγινε με δική τους πρωτοβουλία…

Ο 29χρονος οδηγήθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα ο οποίος και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Πηγή: newsit.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News