Ειδήσεις

Λάρισα: 26χρονος πέθανε στις φυλακές από φλεγμονή στο δόντι!

Ένας 26χρονος κρατούμενος στις φυλακές Μαναδρίνου έχασε τη ζωή του εξαιτίας ενός αποστήματος στο δόντι. Ο άτυχος 26χρονος Μαλτέζος Σώζος, ζητούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, αλλά μάταια.  

Ειδικότερα, σύμφωνα με το dikailogitika.gr, ο 26χρονος κρατούμενος που έχασε τη ζωή του ονομαζόταν Μαλτέζος Σώζος ενώ το τραγικό περιστατικό έφερε στο φως το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κρατουμένων.

Σε ανάρτησή στο Facebook αναφέρεται ότι ο 26χρονος κρατούμενος είχε πρόβλημα με το δόντι του εδώ και καιρό. Δεν αντιμετωπίστηκε όμως και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μαζέψει πύον, να πρηστεί σχεδόν όλο του το πρόσωπο.

Ο 26χρονος κρατούνταν στις φυλακές Μαναδρίνου. Οι οποίες όμως δεν διαθέτουν οδοντίατρο! Ζητούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά μάταια.

Όταν το πρόβλημα έγινε ακόμη χειρότερο, αποφασίστηκε να μεταφερθεί στις φυλακές της Λάρισας.

Εκεί τον βρήκαν νεκρό στο κελί του οι άλλοι κρατούμενοι την περασμένη Παρασκευή.

Το δράμα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο γιατί, όπως αναφέρει ανάρτηση στη σελίδα του Δικτύου, η οικογένεια του άτυχου 26χρονου είναι άπορη και δεν έχει χρήματα για την κηδεία.

Οι συγγενείς του απευθύνθηκαν στο δημαρχείο Περάματος, προκειμένου να τους βοηθήσει, όμως η απάντηση που πήραν δεν ήταν ξεκάθαρη. Τους ενημέρωσαν, σύμφωνα πάντα με την ανάρτηση, πως θα προσπαθήσουν να βρουν μια άκρη με τις φυλακές Μαλανδρίνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια