Στέλλα: Οι σκέψεις της φοιτήτριας & οι τελευταίες στιγμές

Χανιά
Στέλλα: Οι σκέψεις της φοιτήτριας & οι τελευταίες στιγμές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματικές ώρες περνάει η οικογένεια της 22χρονης Στέλλας Γιακουμάκη, της κοπέλας που «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής σε καφετέρια της Άμφισσας, όπου εργαζόταν.  

Η 22χρονη, που είχε γεννηθεί και διέμενε μόνιμα στην Αθήνα, αλλά καταγόταν από τα Χανιά, εργαζόταν για να συμπληρώνει το εισόδημα της, καθώς ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης του ΤΕΙ της Άμφισσας.

Οι πονοκέφαλοι και οι σκέψεις της φοιτήτριας

Τελευταία την ταλαιπωρούσαν ισχυροί πονοκέφαλοι οι οποίοι τις τελευταίες μέρες είχαν γίνει ανυπόφοροι. Ωστόσο οι φίλοι της λένε πως η Στέλλα Γιακουμάκη χαμογελούσε πάντα, παρά το γεγονός ότι προσπαθούσε να ανακουφίσει τους πόνους με παυσίπονα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΣΤΕΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΠΟΤΕ

Η μελαχρινή φοιτήτρια δεν σκεφτόταν ότι μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Απέδιδε τους πόνους στην κούραση αφού ξυπνούσε νωρίς για να πάει στη σχολή, μελετούσε και στη συνέχεια πήγαινε στην καφετέρια όπου παρέμενε μέχρι αργά.

Όμως στις 18.30 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (04-02-2018) το χαμόγελο της γλυκιάς φοιτήτριας έμελλε να σβήσει για πάντα, όταν σωριάστηκε τη στιγμή που άνοιγε το ψυγείο της καφετέριας. Τότε επικράτησε πανικός με συναδέλφους και φίλους να τρέχουν αλλά να μην μπορούν να την επαναφέρουν.

Η Στέλλα Γιακουμάκη και οι τελευταίες στιγμές της

Στο κατάστημα επικράτησε πανικός. Θαμώνες και συνάδελφοι προσπάθησαν να τη βοηθήσουν και κάλεσαν αμέσως γιατρό και ΕΚΑΒ.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να της προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς ήταν ήδη νεκρή.

Η πρόωρα χαμένη 22χρονη είχε δύο μικρότερες αδερφές και είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στην Αθήνα για να επισκεφθεί την οικογένειά της. Εκτιμάται ότι η αιτία του θανάτου της, ήταν η ρήξη ανευρύσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΕΚΡΗ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

Η μοίρα όμως ήθελε, η μικρή τους Στέλλα να ταξιδέψει για την  αγκαλιά των αγγέλων και όχι για εκείνη των δικών της ανθρώπων. Ο πόνος για την οικογένεια της  Στέλλας Γιακουμάκη είναι αβάσταχτος. Αρνούνται να δεχτούν ότι το κοριτσάκι τους «έσβησε» έτσι ξαφνικά.

«Μας έφυγε ξαφνικά, η Στελλίτσα μας. Δεν προλάβαμε να ακούσουμε τη φωνούλα της για τελευταία φορά. Την περιμέναμε να γυρίσει σήμερα από την Άμφισσα και να μείνει για λίγες ημέρες μαζί μας, εδώ στην Αθήνα, στην οικογένειά της, αλλά την πρόλαβε ο χάρος», λέει συγγενής της στο protothema.gr.

«Δεν είχε δείξει κανένα σημάδι το παιδί ότι έχει κάποιο πόνο. Όλα έγιναν ξαφνικά, όταν πήγε να ανοίξει το ψυγείο της καφετέριας που δούλευε και έπεσε κάτω, νεκρή, έτσι μας είπαν. Η Στέλλα είχε τελειώσει τις σπουδές της στην Άμφισσα και δούλευε εκεί. Το κοριτσάκι μας δεν προλάβαμε να το αγκαλιάσουμε, να το φιλήσουμε.  Θα μας έλεγε τα νέα της όπως έκανε κάθε φορά που ερχόταν και τώρα έφυγε για πάντα».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News