Ειδήσεις

Τα... έβαλε και με τον Μπακογιάννη ο Γκλέτσος

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γκλέτσος προαναγγέλλει ουσιαστικά ότι θα κάνει μήνυση στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

«Μέτωπο» ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τον Κώστα Μπακογιάννη φαίνεται πως έχει ανοίξει, έπειτα από την καταγγελία αντιπεριφειάρχη ότι του επιτέθηκε ο δήμαρχος Στυλίδας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Γκλέτσος προαναγγέλλει ουσιαστικά ότι θα κάνει μήνυση στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, για τα όσα δήλωσε ο τελευταίος, σχολιάζοντας την υπόθεση της επίθεσης.

«Κύριε περιφερειάρχη θα βρεθείτε μπροστά στις αστικές σας ευθύνες για τις δηλώσεις σας στο πρόσωπό μου. Ο,τι και αν επιδικαστεί θα πάει εξ ολοκλήρου σε ιδρύματα», έγραψε ο δήμαρχος Στυλίδας στον λογαριασμό του.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Δημήτρης Κυρίτσης, κατήγγειλε ότι ο κ. Γκλέτσος του επιτέθηκε αναίτια, με μπουνιές και κλωτσιές.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Μπακογιάννης μεταξύ άλλων σημείωνε «Με ψευτομαγκιές, νταϊλίκια, τσαμπουκάδες και βία δεν πας πουθενά», ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε ότι ο κ. Γκλέτσος είναι περίπτωση που «προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης».

iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια