Σκουλάκης: Καλοχαιρέτα τσι πεζούς όταν καβαλικέψεις

Κρήτη
Σκουλάκης: Καλοχαιρέτα τσι πεζούς όταν καβαλικέψεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αντίλογος του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στα εγκαίνια των Τοπικών Μονάδων Υγείας Χανίων στον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησε το Μανόλη Σκουλάκη ότι κονδύλια που προορίζονταν για πολυδύναμα περιφερειακά ιατρεία της περιφέρειας κατευθύνθηκαν με παρέμβαση του στο Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων, ήταν μόνο η αρχή.

Σήμερα ο πρώην δήμαρχος Χανίων έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα το ιστορικό που οδήγησε στην υλοποίηση του έργου, κατηγορώντας τον αναπληρωτή Υπουργό για τη στάση του συνολικά.

Ο κ. Σκουλάκης υπενθύμισε στον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας το διάλογο που είχαν οι δύο τους λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΛΑΚΗ ΣΚΟΥΛΑΚΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΤΟΜΥ

Από τα πυρά του Μανόλη Σκουλάκη δε γλίτωσε ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας για τον οποίο μάλιστα δήλωσε ότι δεν θα έπρεπε να παραστεί στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου εξ αιτίας της δικαστικής προσφυγής που οδήγησε σε καθυστέρηση το έργο.

Για τους τέσσερις κυβερνητικούς βουλευτές των Χανίων ο κ. Σκουλάκης τόνισε ότι ανταγωνίζονται στο ποιος είναι περισσότερο μνημονιακός.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου Χανίων δήλωσε παρών στα πολιτικά πράγματα.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News