Εθελοντές έδωσαν ζωή σε παιδική χαρά για... κλάματα

Κρήτη
Εθελοντές έδωσαν ζωή σε παιδική χαρά για... κλάματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την εποχή της τεχνολογίας, η ανάγκη για χώρους όπου τα παιδιά θα μπορούν να πηγαίνουν και να παίζουν, είναι μεγάλη.

Μ' αυτή τη σκέψη, ο κ. Σάκης Νικηφόρος μαζί με τις κόρες του, Σοφία και Κωνσταντίνα, αλλά και καλούς φίλους, πήραν την άδεια του Δήμου Αγίου Νικολάου για να φτιάξουν μία παιδική χαρά η οποία βρίσκεται στην παραλιακή της πόλης. Καθημερινά περνούν από εκεί δεκάδες πολίτες με τα παιδιά τους.

Πρόκειται για την παιδική χαρά Κιτροπλατείας, όπου όπως μας ενημερώνει ο κ. Νικηφόρος, είναι απ' τις λίγες στον Άγιο Νικόλαο που έχουν διατηρηθεί σε κάποια καλή κατάσταση.

Μικροί και μεγάλοι λοιπόν έπιασαν τα εργαλεία τους, έφτιαξαν το φράχτη της παιδικής χαράς και έβαλαν πλακάκια προκειμένου τα παιδιά να μπορούν με ασφάλεια να κάνουν κούνια και τσουλήθρα, ενώ παράλληλα θα βρίσκονται σ' ένα όμορφο και περιποιημένο μέρος.

Η συγκεκριμένη δράση έχει σκοπό την αφύπνιση των παιδιών, αλλά και όλης της κοινωνίας προς τον εθελοντισμό, το σεβασμό και την προστασία της πόλης στην οποία οι ίδιοι ζούμε.

Σημαντικό ρόλο για να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία, έπαιξαν τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου Αγίου Νικολάου χάρη στις οποίες αγοράστηκαν τα υλικά για την ανακατασκευή της παιδικής χαράς Κιτροπλατείας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News