Ειδήσεις

Πρώτα έκλεβε και μετά έκανε συναλλαγές με… ξένα κόλλυβα

Είχε διαπράξει 8 κλοπές αφαιρώντας, χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, καθώς και 70 λίρες Αγγλίας.

Όχι μόνο είχε κάνει επάγγελμα τις κλοπές, αλλά είχε το θράσος στη συνέχεια να κάνει και συναλλαγές με τραπεζικές κάρτες ανάληψης μετρητών που δεν ήταν δικές τους αλλά  τις είχε αφαιρέσει από τα θύματα του.

Ο λόγος για έναν 33χρονο που συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου κατηγορούμενος για κλοπή ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών αφού εξιχνιάστηκαν ακόμα επτά υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οικίες.

Αναλυτικότερα και ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής, άγνωστος δράστης αφαίρεσε από το σπίτι ιδιοκτησίας 57χρονου, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ και τραπεζικές κάρτες ανάληψης μετρητών.

Μάλιστα το… θράσος του έφθανε σε τέτοιο σημείο που στη συνέχεια και μη φοβούμενος ακόμη και τον αντιληφθούν με κάποιον τρόπο, προχωρούσε και σε συναλλαγές με τις εν λόγω κάρτες.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων είχε προκύψει ότι ο 33χρονος είχε διαπράξει την κλοπή στο σπίτι του 33χρονου.

Μάλιστα από τη συνεχιζόμενη προανάκριση καθώς και την ανάλυση του τρόπου δράσης, προέκυψε ότι ο ίδιος  κατά το χρονικό διάστημα από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις  2 Φεβρουαρίου είχε διαπράξει ακόμα επτά κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε, χρήματα και κοσμήματα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, καθώς και 70 λίρες Αγγλίας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια