Αγωνία για την αγνοούμενη 85χρονη από τα Πιλαλήματα

Κρήτη
Αγωνία για την αγνοούμενη 85χρονη από τα Πιλαλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση εξαφάνισης της 85χρονης Ειρήνης Ρουσάκη, από τα Πιλαλήματα Σητείας, καθώς έχουν περάσει πολλά εικοσιτετράωρα από την εξαφάνισή της και ακόμα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Κάθε ημέρα που περνά μεγαλώνει και η αγωνία των συγγενών της 85χρονης, η οποία πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της έχουν επεκταθεί και στην ευρύτερη περιοχή που έμενε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Μάλιστα σήμερα οι άνθρωποι που πραγματοποιούν τις έρευνες, θα σήκωναν κάμερα drone για την αναζήτησή της, ωστόσο οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν ώστε να πραγματοποιηθούν οι έρευνες με τον τρόπο αυτό.  

Οι έρευνες έχουν επεκταθεί και στην ευρύτερη περιοχή, που έμενε η ηλικιωμένη γυναίκα, καθώς οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους προβλήματα υγείας, πηγαίνουν σε σημαία που έχουν βρεθεί και παλαιότερα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗ "ΜΕΡΑΚΛΙΝΑ" ΓΙΑΓΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ

Όπως διαβεβαίωσαν στο neakriti.gr εθελοντές και αστυνομία την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν και πάλι έρευνες και αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα ερευνήσουν και με το ειδικό ελικοπτεράκι που βλέπει από ψηλά και καταγράφει κινήσεις.

Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Τσαβολάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News