Κόντρα Πολάκη - Σκουλάκη στα εγκαίνια των ΤΟ.Μ.Υ. στα Χανιά

Κρήτη
Κόντρα Πολάκη - Σκουλάκη στα εγκαίνια των ΤΟ.Μ.Υ. στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και ο χαιρετισμός του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στη χθεσινή τελετή εγκαινίων των Τοπικών Μονάδων Υγείας δεν προδιέθετε ότι τα αίματα θα άναβαν, κάτι τέτοιο δεν αποφεύχθηκε.

Ο Χανιώτης πολιτικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή του πρώην δημάρχου Χανίων στην ανέγερση του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου και ο Μανόλης Σκουλάκης άδραξε την ευκαιρία υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος ως υφυπουργός Υγείας είχε απορρίψει την επέκταση του παλιού Νοσοκομείου Χανίων, ανοίγοντας τότε το δρόμο για τη δημιουργία του καινούριου και πολύ αργότερα την ανέγερση του Κέντρου Υγείας.

Η αναφορά του όμως στις σαράντα οκτώ αποφάσεις που χρειάστηκαν για να ξεκινήσει το έργο, προκάλεσαν τον Παύλο Πολάκη να τοποθετηθεί εκ νέου και να πει ότι ανάλογες δυσκολίες υπήρξαν και στην περίπτωση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σφακίων, όπως και σε άλλες δομές υγείας. Είπε μάλιστα ότι τα χρήματα που προορίζοντας για άλλες δομές εξασφάλισε ο Μανόλης Σκουλάκης για το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου Χανίων.

«Ψέματα» φώναξε ο Μανόλης Σκουλάκης, με τους ψιθύρους μεταξύ όλων όσοι βρίσκονταν στα εγκαίνια να μην έχουν τέλος. Με αφορμή τις αναφορές Πολάκη πάντως ο Μανόλης Σκουλάκης θα παραχωρήσει τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου για να βάλει όπως είπε τα πράγματα στη θέση τους. «Δεν μπορεί ένας υπουργός να λέει τέτοια ασύστολα ψέματα» σχολίασε ο πρώην δήμαρχος Χανίων.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη

(Φωτογραφία πηγή: kriti24.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News