Η.Νύκταρης: Μου έριξαν 40 σφαίρες με καλάσνικοφ και γλίτωσα

Κρήτη
Η.Νύκταρης: Μου έριξαν 40 σφαίρες με καλάσνικοφ και γλίτωσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν δίπλα στους μεγάλους «Νονούς», επέζησαν από δολοφονικές επιθέσεις και γνώρισαν τον κόσμο των φυλακών, μίλησαν στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία».

Στην ίδια εκπομπή μίλησε ο Κρητικός Ηρακλής  Νύκταρης ο οποίος έφυγε για την Αθήνα στα 17 του, όπως παραδέχτηκε βρέθηκε να «πρωταγωνιστεί» με τις δραστηριότητές του στον κόσμο της νύχτας και όπως είπε έχει πλέον «ξεκόψει» από το 2001.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα του ζήτησε να αναφερθεί στη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε συνολικά με 87 σφαίρες και από την οποία γλίτωσε. Ενα γεγονός που τότε είχε συνταράξει την Κρήτη.

Η δολοφονική επίθεση

Όπως σημείωσε «δεν έχω μιλήσει ποτέ γι'αυτό το θέμα. Ήμουν στην Κρήτη στο σπίτι μου. Μίλαγα στο κινητό με ανθρώπους της νύχτας, ήταν να ανέβω στην Αθήνα και μίλαγα 20 λεπτά περίπου στο αυτοκίνητο. Δεν είχα παρκάρει καλά το αυτοκίνητο και μόλις έβαλα όπισθεν ,νόμιζαν ότι έφευγα και άρχισαν να μου ρίχνουν 3 καλάσνικοφ. Ήταν κρυμμένοι σε μια γειτονιά στο Ηράκλειο, 3 άτομα απλώς δεν ήξεραν ότι εγώ είχα κάνει αλεξίσφαιρο το κάθισμα του αυτοκινήτου. Το είχα πάρει μόνος μου από ένα τανκς στο στρατό και αυτό με γλίτωσε.. .30, 40 σφαίρες (έφαγε το κάθισμα). Μετά μόλις τελειώσανε βγήκα κι εγώ έξω και έπαιξα με το όπλο. Δεν τους πέτυχα με το όπλο».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News