Ειδήσεις

Στην Κρήτη ο Κώστας Καραμανλής (photos)

Στην Κρήτη κατέφτασε ο κ. Κώστα Καραμανλή, ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Καραμανλής, συμμετείχε στη Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, μαζί με την Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Νωρίτερα, ο κ. Καραμανλής ξεκίνησε το πρόγραμμα του, περίπου, στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής, συμμετέχοντας στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Εργαζομένων ΥΠΑ ΚΑΗΚ κ. Βαγγέλη Διστάκη και το Γ.Γ. κ. Γιάννη Σταυρουλάκη, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συλλόγου Εργαζομένων Αεροναυτιλίας ΥΠΑ κ. Μανώλη Μανωλάκη και τον Γ.Γ. Νίκο Νταμπακάκη.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στα έργα εκσυγχρονισμού και επέκτασης στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης».

Στο πρόγραμμα του Τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Ν.Δ., κ. Κώστα Καραμανλή, συμμετάσχουν οι: Βουλευτής της Ν.Δ. και Γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής του κόμματος κ. Λευτέρης Αυγενάκης, επικεφαλής των Ευρωβουλευτών κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Καλλέργος Βουλγαράκης, του πρώην Βουλευτής κ. Μάξιμος Σενετάκης και ο κ. Γιώργος Ματαλιωτάκης.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του κ. Καραμανλή:

Προτού ο κ. Καραμανλής παραβρεθεί στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σήμερα στις 9:00 το βράδυ στις Αρχάνες, θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα με αρκετές συναντήσεις στις οποίες συμπεριλαμβάνεται αυτή με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, αλλά και συναντήσεις για το μείζον ζήτημα του ΒΟΑΚ και του αεροδρομίου Καστελίου.

Αναλυτικότερα:

12:15μ.μ. Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

13:15μ.μ. Σύσκεψη στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας στο Καστέλι παρουσία του Δημάρχου κ. Ζ. Καλογεράκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής για το νέο «Αεροδρόμιο Καστελίου».

14:30μ.μ. Σύσκεψη στον Δήμο Χερσονήσου, στα Μάλια, παρουσία του Δημάρχου κ. Γ. Μαστοράκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής για την εγκαταλειμμένη «Μαρίνα Μαλίων», καθώς επίσης και συζήτηση με Εκπροσώπους Συλλόγων δίτροχων & τετράτροχων οχημάτων και ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων.

16:00μ.μ. Σύσκεψη στο Δήμο Μαλεβιζίου, στο Γάζι, παρουσία του Δημάρχου κ. Κ. Μαμουλάκη και στελεχών της Δημοτικής Αρχής για τον «κόμβο Αγ. Πελαγίας» και τις τελευταίες εξελίξεις για τον ΒΟΑΚ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια