default-image

Survivor: Οι 100.000 ευρώ και ο κρυφός όρος Σπυροπούλου

Life
Survivor: Οι 100.000 ευρώ και ο κρυφός όρος Σπυροπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «τσαλακώνει» την εικόνα της και ζει στο Survivor σε συνθήκες που ούτε θα μπορούσε να διανοηθεί για τον εαυτό της τα τελευταία χρόνια, ωστόσο το κάνει με πολύ μεγάλο κέρδος.

Και την ίδια στιγμή φαίνεται πως κερδίζει πόντους τηλεθέασης και το κανάλι, αφού το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής με τη Σπυροπούλου να κερδίζει στα αγωνίσματα σημείωσε 41% τηλεθέαση, που είναι κάτι παραπάνω από 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το «Λοιπόν», το twitter είχε πάρει φωτιά και όλοι ασχολούνταν με τα αρκετά παραπανίσια κιλά της, χωρίς κανείς, όπως αναφέρει με δημοσίευμα του το περιοδικό Λοιπόν, να γνωρίζει πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο πλουσιότερη κατά 100.000 ευρώ.

Αυτή είναι η συμφωνία της παραγωγής και συγκεκριμένα του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλίτζαλι με τη νεαρή παρουσιάστρια.

Η Κωνσταντίνα δηλαδή θα πάρει ποσό ίσο με το τελικό έπαθλο του ριάλιτι. Αυτή είναι η συμφωνία της με τον ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Για όσο παραμείνει στο παιχνίδι, από μία εβδομάδα έως και το τέλος, θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο με το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Υπάρχει όμως κι ένας κρυφός όρος

Όπως αναφέρει το Λοιπόν, αν η Σπυροπούλου λυγίσει και φύγει από τον Άγιο Δομίνικο με οικειοθελή αποχώρηση, χωρίς δηλαδή να τη διώξει το τηλεοπτικό κοινό, χάνει τις 100.000 ευρώ και θα αποζημιωθεί με πολύ λιγότερα χρήματα, σχεδόν με αυτά τα οποία παίρνουν οι Μαχητές για την κάθε εβδομάδα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο. Δηλαδή από 500 έως 700 ευρώ την εβδομάδα.

Όσοι γνωρίζουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δίνουν 50% πιθανότητες στο να συμβεί κάτι τέτοιο.

eleftherostypos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News