Παπαδόπουλος: "Η θετική αύρα βγαίνει στο… χορτάρι"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Η θετική αύρα βγαίνει στο… χορτάρι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος με την επιστροφή του ΟΦΗ στις νίκες, αλλά και την… υγεία που βγάζει πλέον η ομάδα, εμφανίστηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το σημερινό ματς με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Αρχικά τόνισε για το παιχνίδι: «Πριν το παιχνίδι μίλησα αρκετά στους παίκτες, για το πόσο δύσκολο είναι αυτό το παιχνίδι με μια ομάδα που είχε πάρει καλά αποτελέσματα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους. Πολύ σημαντικό, ότι προηγηθήκαμε αρκετά γρήγορα. Βγάλαμε ενέργεια, βγάλαμε φάσεις. Θα έλεγα ότι στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεν κρατήσαμε καλά τη μπάλα για να διαχειριστούμε το ματς, αλλά στη διάρκεια το βρήκαμε. Με το τρίτο γκολ κάναμε μια ωραία νίκη. Όλες οι νίκες δίνουν τρεις βαθμούς, που μας… πονάει ότι χάθηκαν την προηγούμενη αγωνιστική. Πρέπει όμως να βλέπουμε μπροστά, αυτό έχει γίνει. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και στον κόσμο, που παρά την δυσκολία της μέρας ανταποκρίθηκε».

Για τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην ομάδα ανέφερε: «Όταν βγάζει υγεία μια ομάδα φαίνεται. Αυτή τη στιγμή δείχνουμε ενότητα, έχουμε ηρεμία, έχουμε ανθρώπους να μας βοηθούν. Είναι ευχάριστο ότι οι μέτοχοι έχουν έρθει κοντά και μας βοηθάνε. Υπάρχει θετική αύρα στην ομάδα. Χάσαμε ένα ματς, που έπρεπε να το κερδίσουμε, αλλά ξέρουμε να διαχειριστούμε μια ήττα. Σ' αυτό το πρωτάθλημα δεν πρέπει να έρχονται ήττες, γιατί μετράνε πολύ και δεν πρέπει να επαναληφθεί».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις: «Προσπαθήσαμε να πάρουμε παίκτες όσο γίνεται πιο έτοιμους. Σε άλλες περιπτώσεις το καταφέραμε, σε άλλες χρειάζεται λίγος χρόνος. Υπάρχουν πολλά ματς και απαιτείται βάθος. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει, όπως έχω πει, επαγγελματίας ένας παίκτης από την Κ19. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί πήραμε παίκτες με ποιότητα και καλούς χαρακτήρες. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό είναι ότι σε σχέση με αυτούς που έφυγαν, έχει πέσει πολύ το μπάτζετ της ομάδας».

Τέλος, ανέφερε για το… κενό που υπάρχει αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω Αχαρναϊκού: «Είναι καλό το κενό λόγω Αχαρναϊκού, αν και δεν είναι πολύς χρόνος για να επιστρέψουν κάποιοι τραυματίες, όπως ο Κοιλιάρας και ο Λεάλ. Από την άλλη ο Ντίνας δεν έχει κάτι σοβαρό, απλά προφυλάχθηκε. Θα έχουμε το χρόνο να δουλέψουμε με τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και γενικά είμαι αισιόδοξος για το μέλλον».

«Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος»

Ο προπονητής της ΑΕ Καραϊσκάκης, Σάκης Παπαβασιλείου παραδέχθηκε στις δηλώσεις του την ανωτερότητα του ΟΦΗ.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η ανωτερότητα του ΟΦΗ φάνηκε στο γήπεδο. Δεν είχαμε καλό πρόσωπο και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, που ήταν το… όπλο μας σε προηγούμενα ματς. Δεν διεκδικήσαμε κάτι, γιατί είμαστε νωθροί και έλλειψε η αφοσίωση στο πλάνο μας. Ο αντίπαλος επικράτησε κατά κράτος και είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά. Στόχος μας είναι η παραμονή και ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναιγιάλειο που είναι… τελικός για μας. Εύχομαι στον ΟΦΗ να πετύχει το στόχο του. Ο κόσμος του δίνει ώθηση, είναι ο 12ος παίκτης και μετά το πρώτο γκολ έγειρε η πλάστιγγα πολύ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News