Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

Αθλητισμός
Ανακοινώθηκε η ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Ντινάμο Κιέβου ανακοίνωσε η ΑΕΚ, απ' την οποία απουσιάζουν οι Νίκλας Χουλτ και Ερίκ Μοράν, ενώ νέα πρόσωπα είναι οι Βασίλης Μπάρκας, Βασίλης Λαμπρόπουλος και Σοτζέι Μασούντ.

Στη λίστα βρίσκονται οι Πέτρος Μάνταλος και Γιάκομπ Γιόχανσον, παρά το γεγονός πως δεν έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν λόγω σοβαρού τραυματισμού. Σε σχέση με τη λίστα για τους ομίλους, εκτός έμειναν, πέρα απ' τον Γιάννη Ανέστη, κι οι Άρνορ Τρίστασον, Πατίτο Ροντρίγκες που αποχώρησαν απ' την ομάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός οδηγήθηκε σ' αυτές τις επιλογές, με δεδομένο πως ακόμα δεν είναι έτοιμος ο Τσόσιτς και επομένως έπρεπε να πάρει οπωσδήποτε κεντρικό αμυντικό. Κι αφού πλέον δεν υπολογίζει τον Ανέστη, έπρεπε να πάρει τον Μπάρκα. Επομένως απέμενε ουσιαστικά μια θέση, για τις τρεις μεταγραφές του Γενάρη, με την επιλογή να είναι ο Μασούντ.

Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα μπορεί να κάνει έως τρεις αλλαγές. Οι αναμετρήσεις των "κιτρινόμαυρων" με την Ντινάμο θα πραγματοποιηθούν στις 15 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ (10:05) και στις 22 Φεβρουαρίου στο "Ολιμπίνσκι" (20:00).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ:

Βασίλης Μπάρκας, Παναγιώτης Τσιντώτας, Παναγιώτης Ντούνης*

Μιχάλης Μπακάκης, Έλντερ Λόπες, Όγκνιεν Βράνιες, Βασίλης Λαμπρόπουλος, Ροντρίγκο Γκάλο, Ούρος Τσόσιτς, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γιώργος Γιαννούτσος*, Άνταμ Τζανετόπουλος

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, Αντρέ Σιμόες, Γιάκομπ Γιόχανσον, Πέτρος Μάνταλος, Παναγιώτης Κονέ, Σοτζέι Μασούντ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Πάρης Μπάμπης*, Χρήστος Γιούσης*

Γιώργος Γιακουμάκης, Μάρκο Λιβάγια, Σέρχιο Αραούχο, Τάσος Μπακασέτας, Βίκτωρ Κλωναρίδης, Χρήστος Αντωνίου*

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News