default-image

Μυκονιάτης: Ρυθμός και ριμπάουντ θα κρίνουν το νικητή

Μπάσκετ
Μυκονιάτης: Ρυθμός και ριμπάουντ θα κρίνουν το νικητή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ρέθυμνο Cretan Kings δοκιμάζεται μεθαύριο Σάββατο στην Αμαλιάδα αντιμετωπίζοντας στις 18:30 τον Κόροιβο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, όμως αποτελεί και πρόκληση για την ομάδα του Ρεθύμνου, η οποία θέλει να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά.

Μιλώντας στο επίσημο σάιτ του Ρεθύμνου, ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Σταύρος Μυκονιάτης επισήμανε ότι οι «κεραμιδί» θα πρέπει να προσέξουν το ρυθμό και τα ριμπάουντ για να μπορέσουν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα από την Αμαλιάδα.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Σαφώς είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Εμείς καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του. Δύο είναι τα βασικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξουμε. Το πρώτο είναι ο ρυθμός, γιατί γνωρίζουμε πως στον Κόροιβο αρέσει πολύ να τρέχει, και το δεύτερο είναι τα ριμπάουντ, καθώς όταν πάμε καλά σε αυτόν τον τομέα το ματς έχει θετική εξέλιξη για την ομάδα μου. Αναμένουμε να μπουν πολύ δυνατά στο ματς οι αντίπαλοι μας διότι έχουν ισχυρό κίνητρο για τη νίκη. Θεωρώ πως θα είναι αμφίρροπο και η ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη συγκέντρωση θα έχει και το προβάδισμα».

Σχετικά με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μετά το ματς στην Αμαλιάδα ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και δεν μπαίνουμε σε αυτήν τη λογική. Κοιτάμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του κάθε ματς, να φτάνουμε στον στόχο μας και από κει και πέρα μετά γίνεται το ταμείο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News